МЕГАСКАНДАЛ! Майката на Принцеса Даяна: Ти си к..ва , която се въргаля с араби

Нов сензационен документален филм рови костите на Лейди Ди

Легенди
16:26 - 29 Октомври 2019
56704
МЕГАСКАНДАЛ! Майката на Принцеса Даяна: Ти си к..ва, която се въргаля с араби

Покъртителни свидетелства за личния живот на Лейди Даяна продължават да излизат наяве повече от две десетилетия след смъртта на Принцесата на народа. В нов документален филм за майката на принцовете Уилям и Хари дългогодишният й иконом Пол Бърел скандално твърди, че собствената й майка Франсис Шанд я е заклеймила като „К..ва, която си ляга с араби”.

Скандалното твърдение служителят прави в лентата „Злата мащеха на Даяна”, която е посветена на отношенията на принцесата с втората съпруга на баща й – графиня Рейн Спенсър. Покрай основната линия обаче стават ясни интересни подробности около връзката на Ди с биологичната й родителка.

„Спомням си отлично една сутрин в двореца „Кенсингтън”, още няма 6 часа и отивах до тоалетната по пижама. Чух невероятни крясъци от стаята на Даяна, която се караше с майка си”, разказва Бърел. – „Долна к..во, лягаш си с мръсни араби като уличница от Сохо”,  крещеше Франсис.

Лейди Ди с биологичната си майка Франсис Шанд

Пол твърди, че веднага след като майка й напуснала спалнята, принцесата го извикала. „Беше се струполила на леглото ни жива, ни умряла. Помоли за успокоително, плачеше и подсмърчаше като малко момиченце”, допълва икономът.

В интерес на истината Пол Бърел не за първи път излиза със скандални разкрития за живота на Даяна, които в последното десетилетие са му донесли милиони от алчни издатели на Острова и думите му не винаги могат да се приемат за чиста монета.