Мейзерицо, с какви пари си на Хавай, като имаш да плащаш 100 000 лева кръвнина?

През ключалката
15:56 - 26 Август 2020
13455
Мейзерицо, с какви пари си на Хавай, като имаш да плащаш 100 000 лева кръвнина?

Навръх четвъртата годишнина откакто затри съпруга си Николай по време на извратена сексуална игра, смуглата силиконка Анита Мейзер развя огромните си бомби на Хавай. Няма нищо лошо да си почине, след като полежа две години зад решетките, но как успява да си позволи подобен воаяж, след като уж е без пукната пара и не е платила и стотинка от 100-те хиляди лева кръвнина, които дължи на роднините на покойния си мъж?

Мейзерката самодоволно публикува снимки от ваканцията си на острова, която продължава вече втора седмица, но не пропуска хитро да се оплаче, че живее съвсем оскъдно и разчита да помощи от приятели.

До днес Анита още не е платила нито стотинка на близките на погубения Николай, разкриват запознати. Скандалната силиконка явно не е толкова бедна, след като предложи сумата от 30 000 евро на полицаите, дошли на оглед в дома й след смъртта на Николай, за да не я арестуват за извършеното престъпление.

Освен ефективната присъда за убийството на Николай, магистратите уважиха и гражданския иск от 100 хил. лв. от майката на загиналия - Петранка. Към момента те са дължими от Мейзер, разкриват близки на почерненото семейство. Според запознати принудителното събиране на кръвнината по съдебен ред е невъзможно, тъй като осъдената Мейзер предвидливо е дарила и разпродала имуществото си.

Анита продаде луксозния си джип на Ники Сотиров, за да не бъде описан от съдия-изпълнител

Силиконката официално нямала доходи или банкови сметки, от които да се вземат парите. Близките на удушения от Мейзер културист вече са опитали да си съберат присъдената им кръвнина. След заведено дело случаят е бил поет от съдия-изпълнител. Негова проверка показала, че силиконката притежава единствено гараж във варненски квартал и джип "Линкълн", с който се фукаше преди смъртта на съпруга си. В желанието си да събере парите съдия-изпълнителят направил опит да изземе и продаде скъпия автомобил. На близките на Мейзер било изпратено съобщение за доброволно предаване на джипа. Били уговорени дата и час за това, но то така и не се случило. По-късно съседи споделили с близките на убития културист, че ден преди предаването на скъпата лимузина тя била изведена от гаража и закарана незнайно къде. По-късно се оказа, че колата е продадена на известния актьор Николай Сотиров.