Меломан към Джена: Изглеждаш нелепо!

Нещо за четене
14:22 - 10 Юни 2020
5449
Меломан към Джена: Изглеждаш нелепо!

Джена посреща летния сезон с нова визия и подновен репертоар. Фолк звездата на „Пайнер“ анонсира промяната в социалната мрежа. “Нов цвят на косата, нова песен в душата” – написа тя, като обеща скоро нови записи и видеоклипове. Изпълнителката вече е приключила работата по няколко фолклорни песни, но почитателите й я нападнаха за визията, видя Lupa.bg.

“Снимаме три нови китки с оркестър “Канарите“, от които едната е дует с моя съпруг Атанас Стоев – младши. Избрахме Несебър и Слънчев бряг в началото на лятото, защото имаме много хубави спомени там. Искрено се надявам, че съвсем скоро отново ще бъда край морето, но този път за среща с вас в клубовете“ – сподели Джена и пусна снимки, като на кадрите е облечена с червена рокля с пайети.

"Как може да пее народни песни, облечена така?! Какво ще ти стане, Джена, ако веднъж се снимаш с носия? Вземи пример от Райна как е подходящо да се обличаш, когато снимаш клипове на народни песни, защото всеки път изглеждаш нелепо. Все пак не си в някоя дискотека и не пееш чалга, за да си с такъв тоалет... Ама то не е само Джена – всичките са така. Само Райна се облича адекватно във фолклорните си клипове", недоволства фен на автентичната фолклорна музиката.