Миглена от "Голямото преследване": Подиграват ми се за грозната усмивка!

Симпатичната преследвачка работи като преводач в рудодобивен комплекс

През ключалката
08:00 - 10 Ноември 2022
20395
Миглена от "Голямото преследване": Подиграват ми се за грозната усмивка!

Безспорно най-симпатичното лице в телевизионното състезание на НОВА ТВ "Голямото преследване" е Дама Пика - Миглена Драганова. Единствената дама сред често досадните многознайковци Пламен, Любомир и Мартин обаче сама признава, че не се радва твърде много на народната любов, защото мнозина се дразнят, че прибира парите на участниците.

Брюнетката признава, че често среща негативни коментари за себе си – например, колко е грозна усмивката й. "В реалния си живот не се усмихвам чак толкова широко, не ръкомахам и не гримаснича чак толкова", споделя Миглена и добавя, че доброто й настроение не е с цел да се подиграва на състезателите срещу себе си.

Като най-голяма изненада за нея зад кулисите на предаването Драганова изтъква ръста на водещия Ники Кънчев. "Първата ми реакция, когато го срещнах за първи път, беше: „Не знаех, че Ники Кънчев е толкова висок!"

"В началото страшно много ме напрягаше, първо, защото трябваше да застана на равна нога с хора, които са светлинни години пред мен по отношение на участия във формати и куиз състезания, с по-добри постижения и опит. Затова бях най-напрегната и най-неуверена от всички. Да не говорим, че съм единствената жена и го чувствах така, сякаш, едва ли не, представлявам женското съсловие в отбора", казва Миглена.

Симпатичната госпожа работи като преводач в рудодобивен комплекс. Определя се като една средностатистическа жена със семейство, две дъщери и куче, с което много обича да прави дълги преходи и разходки сред природата.

Обожава да кара колело, танцува народни танци и не е „книжен плъх“.