Михаил Миков пред Lupa.bg: Няма да коментирам! Не...

Бившият председател на Столетницата се държи странно след обвиненията, че му е предлаган подкуп в размер на 30 милиона от Корнелия Нинова

Актуални новини
15:22 - 05 Април 2019
2441
Михаил Миков пред Lupa.bg: Няма да коментирам! Не...

Михаил Миков категорично отказва да коментира скандала за предложен му рушвет в размер на 30 милиона лева от лидерката на БСП Корнелия Нинова, за да не се кандидатира отново за председателския пост в партията. Бомбата хвърлиха в четвъртък на извънредна пресконференция депутатите от ГЕРБ Тома Биков и Спас Гърневски.

Lupa.bg от два дни търси за коментар Михаил Миков, но той отказва да говори по темата. Вдига телефона, разменя няколко думи с нашия репортер, и като разбира защо го безспокоим, затваря.

„Хайде, спрете вече! Всички журналисти за това ми звъните вече втори ден. Няма да коментирам! Не...”, категоричен бе Миков, след което прекъсна разговора. Това е заявил и пред други колеги, потърсили го за интервю. Интересното е, че не отрича случая, както би било нормално да направи.

Вчера пред Lupa.bg Георги Гергов обяви, че и той е чувал слухове за предлагания колосален подкуп. „Това много се говореше в нашата партия тогава, вървеше такава приказка наистина. Но аз не съм бил свидетел на офертата. Вижте, при Корнелия Нинова по принцип всичко може да се случи. Нищо, свързано с нея, няма да ме учуди", заяви Георги Гергов.