Милко Калайджиев удари в земята Папи Ханс

Най-известният мустак на републиката имитира успешно поета-певец и обра овациите в „Като две капки вода”

През ключалката
23:42 - 01 Април 2019
12002
Милко Калайджиев удари в земята Папи Ханс

Милко Калайджиев буквално удари в земята поета-певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, и показа, че имитаторът може да е по-успешен от оригинала. Точно това се случи в понеделник вечерта в шоуто „Като две капки вода”. Мустакатият попфолк певец трябваше да се превъплъти в новия любимец на тийнейджърките, като изпее хита му  „Супер палав”.

Досегашното участие на легендарния фолкаджия в имитаторското шоу разкри, че за него няма тайни в музиката и той с лекота се справя с различните музикални жанрове и височини на гласа. Затова и сега безпогрешно изпя по свой начин песента на Папи Ханс „Супер палав.”

Облечен със зелен кадифен костюм, пуснал небрежна брада като Константин Трендафилов и сложил модерни слънчеви очила с жълти стъкла Калайджиев се оказа по-атрактивен от оригинала. За което заслужи и аплодисментите на самия Папи Ханс, който също е участник в „Като две капки вода”. От лицето на фолкаджията не липсваше и прословутата бенка - запазена марка на автора на "Супер палав".

Имитаторът. Милко Калайджиев като Папи Ханс.

Пластичното клатене на 28-годишния поет обаче се оказа по-голямо предизвикателство за 67-годишния Бате Милко. Въпреки че си спести на сцената някои от палавите движения на Константин Трендафилов, неговият по-възрастен имитатор, получи висока оценка от публиката, от повечето от колегите си в шоуто, с които се състезава, както и от част от журито. Най-благосклонна към страхотната имитация на Милко Калайджиев беше Хилда Казасян, която го засипа с комплименти и му даде и най-много точки.

... и оригиналът.

Доволна от изпълнителя на „Я, елате, пиленца, при батко” беше и Саня Армутлиева, която бе гост в журито. Очаквано третият член на журито рокаджията Димитър Ковачев-Фънки не се впечатли от старанието на емблематичния мустак и го засипа с критики.

В крайна сметка обаче Милко Калайджиев получи най-висок вот в понеделник вечерта и вече сериозно диша във врата на Мария Илиева, която оглави временното класиране в шоуто.