Милош Крушчич получи договор в ЦСКА, но наред с това и обиди от легенди

Този сърбин е поредното менте, изригна Георги Димитров - Джеки

Спорт
15:03 - 09 Октомври 2019
2532
Милош Крушчич получи договор в ЦСКА, но наред с това и обиди от легенди

Новият старши треньор на ЦСКА - Милош Крушчич, подписа договор с клуба до края на годината. Само преди дни собственикът Гриша Ганчев лично потвърди, че младият специалист ще ръководи отбора в следващите месеци.

Милош Крушчич замени Люпко Петрович на треньорския пост, а още в първото си предизвикателство начело на червените записа убедителен успех с 4:0 над Витоша (Бистрица).

В същото време, освен договор, Крушчич получи недоверие и хули. Легендата на ЦСКА и българския футбол Георги Димитров - Джеки, изригна в свой стил.

“Трудно ми е вече да коментирам нещата, които се случват на “Армията”. Нищо общо нямам с тези хора, които са там. Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. Без всеки може, но с всеки не може. Какъв е тоя Милош Крушчич?! Някакво сръбско менте като онова, което беше в Ботев (б.р. - Желко Петрович). Ама бил преди това в Холандия. Бил е в Холандия, колкото аз съм бил в космоса. И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога. Не знам и защо се обръща толкова внимание на този Николай Бодуров. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва - толкова дни след събитията. Сега е малко като след дъжд качулка”, каза Георги Димитров.