Министър Демерджиев обсъжда в Добрич изборите и как да се ограничат тежките катастрофи

Общество
14:47 - 21 Февруари 2023
1092
Министър Демерджиев обсъжда в Добрич изборите и как да се ограничат тежките катастрофи

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров присъстваха на анализа за работата на Областната дирекция на МВР в Добрич през изминалата година.

Той сочи постигнати положителни резултати по всички направления на дейност, затова и усилията на служителите бяха оценени от политическото и професионално ръководство на МВР.

Министър Демерджиев постави акцент върху предприетата организация за обезпечаване на спазването на закона и гарантирането на политическите права на хората. Той даде и насоки, свързани с полицейските действия с цел намаляване на пътнотранспортния травматизъм. Вътрешният министър увери състава за полаганите от ръководството на МВР усилия за решаване на материалната обезпеченост на служителите.
Допълнителни задачи, свързани с подобряване на работата на структурата, очерта и главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров.
На годишния отчет присъстваха областният управител на Добричка област Здравко Здравков, кметът на град Добрич Йордан Йорданов, представители на прокуратурата и съда, които изразиха благодарност за добрата работа и партньорство със структурите на областната дирекция.