МИНИСТЕРСКИ ГЛАС ОТ БУЗЛУДЖА: Много е ш*бано, особено като се събере народът (ВИДЕО)

Христо Проданов произведе чутовен гаф под Чинията в национален ефир заради лош обхват

Политика
15:31 - 30 Юли 2022
14493
МИНИСТЕРСКИ ГЛАС ОТ БУЗЛУДЖА: Много е ш*бано, особено като се събере народът (ВИДЕО)

Министърът на туризма в оставка Христо Проданов хвърли в смут нежната водеща на Нова телевизия Марина Цекова и зрителите с брутална изцепка в национален ефир тази сутрин. "Много е шибан обхватът тука, особено щом се събере народът", каза той в началото на живото включване от медията за старта на събора под връх Бузлуджа на БСП. 

Социалистът явно не чуваше въпросите на водещата и се наложи повторно включване на видеовръзката. Впоследствие думите му бяха изрязани от дежурните редактори за онлайн изданието на медията. 

"БСП зависи само от себе си, а не от коалиционни партньори", иначе коментира той. Според него трябва да се направи една сериозна предизборна кампания.

„В нормалните общества има лява и дясна партия. У нас от 2000 г. чакаме някой да ни спаси. На изборите ще участваме като формат „БСП за България”. Нашите политики имат социална насоченост и борба с корупцията”, каза още Проданов тази сутрин. 

По думите му президентът не бива да заема страна и трябва да „стои далеч” от партиите. Христо Проданов е на мнение, че България трябва да възстанови преговорите с „Газпром”.