Миро заживя на фотосинтеза

Нещо за четене
14:15 - 07 Август 2020
1840
Миро заживя на фотосинтеза

Миро заживя на фотосинтеза, призна самият той. Певецът е в южната ни съседка, където почива в компанията на любимата си жена Ели. Изпълнителят сподели в скорошен пост, че след мощна гръмотевична буря е останал без ток на гръцкия остров Корфу, а през това време наоколо преминавали и стотици мълнии.

"След дъжда въздухът блести. Гръмотевичната буря, (както каза Ари, нашия домакин “вече знаете защо Корфу е толкова зелен”) която спря токът в къщата, (но за сметка на това край нас се разреждаха електрическите заряди на стотици мълнии), изми всичко и в далечините. Можеш да видиш кристално ясно на стотици, може би хиляди километри. Въздухът е вкусен и хрупкав, мирише на мащерка и непознати билки и треви... Ели ме снима на кръглата като арена тераса, която наричам "моята концертна зала" и която някой ден (скоро) ще ви покажа подробно и разкажа за нея и околността. ПП Сега свалям пуловера и отивам да фотосинтезирам", пише Миро. 

 Преди време певецът призна, че се е преборил със зависимостта си към алкохола. След това започна да спортува и да се опитва да води здравословен начин на живот. Явно Миро е осъзнал, че по-добре да фотосинтезира, отколкото да се налива с алкохол.