Мистериозен обект лети над Италия (ВИДЕО)

Няма обяснение какво е

Мистика
11:28 - 10 Май 2024
2895
Мистериозен обект лети над Италия (ВИДЕО)

Миналата седмица странен обект е забелязан в небето над италианския град Челе ди Булгерия, което предизвиква оживен дебат онлайн за неговия произход. Обектът е заснет на камера от Анна Ида Гуида, която споделя изображението във фейсбук и пита последователите си какво може да бъде.

„Направих снимка извън балкона си. Всъщност две снимки една след друга. На едната няма нищо, а на другата е това - може ли някой да ми каже какво е“, пита жената.

На снимката ясно се вижда кръгъл метален обект, носещ се в небето. Някои предполагат, че това може да е черна найлонова торбичка, дрон или дори извънземен кораб.

Местните власти са изпратили снимката в Средиземноморския център за НЛО за допълнителен анализ. Центърът е водещата организация за изследване на НЛО в региона и има десетилетия опит в разследването на съобщения за неидентифицирани летящи обекти. Експертите на центъра все още не са успели да идентифицират обекта, но продължават да изучават снимката и да събират допълнителна информация.

Наблюдението на обекта предизвиква голям интерес от страна на медиите и обществеността в Италия. Много хора се чудят какво може да е и откъде идва. Някои спекулират, че обектът може да е секретен военен самолет или нов тип дрон. Други смятат, че това може да е извънземен кораб, посещаващ Земята.

Досега Средиземноморският център за НЛО е проучил повече от 10 000 съобщения за НЛО. Всяка година в Италия има около 100 доклада за НЛО. Повечето съобщения за НЛО могат да се обяснят с природни явления като самолети, метеори или балони с горещ въздух. Въпреки това, има малък брой съобщения за НЛО, които остават необяснени.