Мистериозен портал виси над китайски град

Няма нищо необикновено, казват метеоролози

Мистика
17:33 - 28 Септември 2021
3781
Мистериозен портал виси над китайски град

Сутринта на 8 септември 2021 г. над град Шенян в Китай местните жители наблюдават странен феномен. В небето се появява ярък лъч светлина, в който се вижда нещо много подобно на стълбище.

Мистериозният феномен е сниман от очевидци. След публикуване на видео материалите в интернет започват бурни дискусии за това явление. Някои потребители са убедени, че над града е отворен портал за паралелен свят, докато други смятат, че лъчътте светлина е бил освободен от НЛО, надвиснало над главите на очевидци. Има хора, които смятат, че китайската армия тества тайни технологии, за да установи контакт между измеренията.

За да избегнат паника сред населението, китайските власти се обръщат към метеоролозите за рационално обяснение за необичайното явление. Според експерти това е често срещан природен феномен, възникнал на място, където облаците са особено тънки и слънчевите лъчи лесно пробиват през тях. Що се отнася до стълбите в лъчите на слънцето, казват експерти, това е сграда, осветена от едната страна. Някои изследователи не са съгласни с мнението на метеоролозите и продължават да вярват в извънземния произход на явлението.