МИСТЕРИЯ: Кой даде пари на Наско Сираков за заплати?

Синята легенда и Tити Папазов мълчат като партизани на разпит

Спорт
15:52 - 04 Август 2020
20222
МИСТЕРИЯ: Кой даде пари на Наско Сираков за заплати?

"В почивка съм пет дни, даже четири, че трябва да отида на погребение. Разбрал съм се с Наско Сираков и Павел Колев тези дни нищо да не коментирам. Дали имам акции? Много пъти казах, че имам 35% и който ги иска, да даде пари за "Левски" и да ги вземе", каза Папазов, цитиран от Тоpsport.bg.

Бившият собственик на "Лески" Васил Божков прехвърли акциите на "синята" легенда Наско Сираков, който от своя страна предостави част от тях на Папазов. Все още не се знае как ще се финансира отбора, като съществуването му е под въпрос. 

Фенове на отбора масово настояха да получат информация коя е фирмата помогнала със заплатите. 

"Феновете питат кой е дал парите за заплатите. Феновете имат право на питат. Предполагам, че ръководството ще отговори на този въпрос. Но има и конфиденциалност. Някои фирми не желаят да излизат публично и да се разкриват, че помагат на Левски. Защото после биват атакувани. Точно, защото помагат на "Левски". Няма нищо лошо при нас, всичко е прозрачно. Щом Наско е казал, че ще спаси "Левски", значи ще го направи", каза Папазов.

Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян коментира от своя страна, че Наско Сираков няколко пъти се е афиширал като гарант за прозрачност.

"От информацията за платените заплати в Левски става ясно, че произходът на средствата е строго пазена тайна. Любопитна история", написа Хиндлиян във фейсбук.