Мистерия около здравoсловното състояние на Кейт Мидълтън

Свят
16:28 - 26 Февруари 2024
7445
Мистерия около здравoсловното състояние на Кейт Мидълтън

През януари Кейт Мидълтън претърпя деликатна коремна операция, която я държеше далеч от обществения живот. Очакванията са тя да се върне през април. Ограничената информация за нейното здраве подхранва спекулации и опасения, предизвиквайки разследвания в пресата.

Британското кралско семейство мълчи относно здравословното състояние на Мидълтън, което доведе до различни спекулации, пишат световни медии.

Първоначално имаше слухове за потенциална диагноза рак, бързо отречени от двореца Кенсингтън, без да разкриват допълнителни подробности. Разпространиха се и съобщения, че принцесата е интубирана след операцията, което дворецът отрече.

Скорошни спекулации предполагат възможността за болестта на Крон, предлагайки потенциално обяснение за нейното продължително възстановяване, но не е предоставено официално потвърждение.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се възползваха от ваканцията на децата си, за да се оттеглят в Сандрингам, уединено място, идеално за възстановяване, далеч от общественото внимание.