Митко Шестака разгроми Асен във " Фермата "

Нещо за четене
11:35 - 14 Септември 2020
5761
Митко Шестака разгроми Асен във "Фермата"

Първият елиминационен дуел във „Фермата“ 6 изненада участници и зрители с уникално по рода си спасяване на загубилия битките в събота вечер. Митко Манолев – Шестака победи безапелационно съперника си Асен Илиев във всички пет игри на Арената. Атрактивният винопроизводител от Мелник, роден с шест пръста на едната ръка даде всичко от себе си и отвя доста по-младия софийски адвокат с финален резултат от 10 на 0. 

Битката им на Арената се превърна в грандиозно шоу, благодарение на блестящото представяне на най-възрастния участник в предаването. Винарят, защитаващ традиционните, патриархални ценности, и космополитният юрист, се състезаваха в няколко кръга: за сръчност и издръжливост, за бързина и съобразителност, за сила, за фермерски качества, и на въпроси от Алманаха. 

48-годишният Митко, по прякор Шестака, се справи по-добре във всички физически изпитания и показа по-добри познания за българските обичаи и традиции. Победеният Асен трудно преглътна загубата си и побърза да отдаде победата на Митко на голяма доза късмет. 

Въпреки че се провали на Арената, адвокатът няма да си тръгне от шоуто, благодарение на ново, безпрецедентно правило, което важи само за първия дуел. Асен получи шанса да остане в стопанството, но при едно условие - ако след три месеца той стигне до финала и вземе приза от 100 000 лева, да даде половината от парите на Митко. 

„Загубилият в дуела тази вечер няма да отпадне. Като победител, Шестака получава символично сърцето на Асен, който от своя страна се ангажира, че ако остане в шоуто до финала и го спечели, ще раздели наградата си от 100 000 лева с Митко. Това правило важи само за първия дуел и никога повече в този сезон на „Фермата“, обясниха водещите Иван и Андрей. 

Митко Манолев - Шестака е първият кандидат за фермер на седмицата. Как ще се определи, кой е другия кандидат и как ще се гласува, ще стане ясно днес.