Модели по изолирбанд взривиха Ню Йорк (ВИДЕО)

Висшата мода копира нашата Камелия

Шоу
13:01 - 15 Февруари 2022
5464
Модели по изолирбанд взривиха Ню Йорк (ВИДЕО)

Модели шокираха Ню Йорк като се появиха на модния подиум на Седмицата на модата само по... изолирбанд. Базираният в Маями проект Блек Тейп, известен със своят смел стил и внасянето на ново значение на фразата „по-малко е повече“, представи една от най-разголените си колекции.

Бикини, направени изцяло от тиксо, бяха изложени по време на шоуто, проведено в неделя по време на едноседмичното събитие, което започна на 11 февруари и ще продължи до 16 февруари.


Кралят на тиксото Доел Алварес основа модната марка Black Tape Project през 2008 г. и обикновено ползва спектър от различни ленти тиксо, включително огледални и метални, за да създаде своите смели дизайни.

Дизайнерът, който твърди, че създава моделите си само от „безопасно за кожата артистично тиксо“, създаде минималистични визии за ревюто, което се проведе в неделя.

Зашеметяващите модели, които се разхождат по модния подиум, съчетават дръзките визии с високи сандали на платформа и също толкова високи ботуши.

А пък ние си знаем, че в идеята няма нищо революционно, защото нашата фолкдива Камелия започна да се появява публично с лепенки на циците преди повече от 10 години.