Момиче на Слави отиде в "Пайнер"

15-годишната Даниела Пирянкова е най-младата фолк певица

През ключалката
17:19 - 03 Август 2019
64791
Момиче на Слави отиде в "Пайнер"

15-годишната Даниела Пирянкова, позната на публиката като част от "Шоуто на Слави", е едно от най-новите попълнения в каталога на “Пайнер”. Независимо от крехката си възраст, родена е на 4 юни 2004 година, тя има зад гърба си доста сериозна музикална биография.

Когато е на 10 г., стига до първи кръг на кастинга за “Детската Евровизия”, а зрителите я помнят най-вече от “Шоуто на Слави”. През 2017 г. тя стана новата партньорка на емблематичното момченце г-н Андреев в рубриката “Запознай се с малките”.

Пирянкова споделя, че влизането й в “Пайнер” станало много спонтанно и ненадейно. Шефът на музикалната компания инж. Митко Димитров предложил на Даниела договор и така тя става най-младата певица с контракт в "Пайнер". "Надявам се и те да се гордеят с мен, и заедно да постигнем много успехи", казва фолк изпълнителката. Тя не се притеснява от голямата конкуренция в бранша и не мисли за своите колеги като конкуренция.“


“Възхищавам им се, уча се от тях. Всеки е толкова различен и има своята публика и фенове. Харесвам много Преслава, Деси Слава, Галин, Денис Теофиков. Надявам се да направим дуети с тях. Дано да се случи някой ден. Също харесвам Ариана Гранде", коментира новото попълнение на Митко Пайнера.