Монахиня през 12-ти век : Комета убива Земята

Пред човечеството има цял век на сблъсъци с космически скитници

Мистика
07:49 - 28 Ноември 2019
5918
Монахиня през 12-ти век: Комета убива Земята

Все повече и все по-странни стават пророчествата и предвижданията за катаклизми, които могат да унищожат живота на Земята. Към тях се прибавя и предсказание на монахиня, направено през далечния 12-ти век. Отдалата се на Бога жена се казва Хилдегарда фон Бинген. Тя е част от Бенедиктинския орден и в продължение на 10 години описва виденията си в книгата „Познай пътя на Господа”.

Монахинята с ужас и загриженост за съдбата на човечеството пише, че животът на Земята ще бъде изцяло променен от страшно земетресение. То ще предшества идването на комета, която ще доунищожи всичко живо. От 2017 година на Земята предстоят 100 години сблъсъци с комети и метеорити, пише Хилдегарда фон Бинген. „Ще останат само малцина мъже, седем жени ще се борят за един мъж и ще казват: „Ожени се за мен и ме избави от позора”, защото в онези дни ще бъде позор за жената да няма дете”, рисува с думи виденията си бенедиктинската служителка.

Най-страшни са нейните предсказания за американския континент. „Още преди да долети кометата, великият народ, живеещ отвъд океана, населен с хора от различни племена и поколения, ще бъде разорен от земетресение, ураган и приливни вълни. Ще бъде разделен и голяма част ще се окажат под водата. Този народ ще види още много нещастия. Ще изгуби колониите си на изток между Тигъра и Лъва”, прогнозира ясновидката.

Интересно е, че през 12-ти век тя не е изгорена на клада, както започва да прави това по нейно време античовешката инквизиция. Което поставя под съмнение достоверността на личността на бенедиктинската монахиня и нейните пророчества за бъдещето.

Виденията разкриват още, че по-голяма част от сегашната суша ще потъне и планетата вече няма да е същата. „С огромното си налягане кометата ще измести от океана толкова вода, че да потопи много страни, и ще стане причина за нищета и различни болести. Всички крайбрежни градове ще бъдат потопени и много от тях ще бъдат разрушени от приливните вълни. Повечето живи същества ще загинат и дори онези, които успеят да избягат, ще умрат от ужасни болести. И няма да остане нито един жив човек по Божия повеля”, предсказва монахинята.