Моника Валериева проговори за Божков

Изповеди
11:41 - 01 Юли 2020
11675
Моника Валериева проговори за Божков

Моника Валериева даде възможност на почитателите си да й задават въпроси на живо в инстаграм. Над 900 човека се включиха в живата връзка с моделката, като й зададоха над 120 въпроса, част от които доста нецензурни, пише в. „Уикенд“.

„Харесвам Васил Божков, симпатичен ми. Не съм спала с него, но му симпатизирам и го подкрепям. Много ми е възрастен, за да имам нещо с него”, отговори на напористите въпроси Моника, а те се надпреварваха да я питат дали е имала интимни отношения с бившия хазартен бос, както упорито се говори. Моделката се закле, че не е имала нищо общо с него.

„От 1 година не съм се чувала с Филип Плейн”, отвърна Валериева на друго питане за известния немски дизайнер и в какви отношения са.

„Най-голямата грешка в живота ми е, че си сложих силикон в устните. Не мога да ги трая тези „патки” с джуки, черна коса, тен от солариум и татуси. Направо ми се повръща, като ги видя, заради това и се опитвам да си върна естествените устни. Вече силиконът ми там е почти премахнат, защото не искам да съм „патка”. Не знам как са ме харесвали мъжете преди време и как са се целували с мен. Един нещастник ми сложи силикон в устата, когато бях само на 17 години”, заяви с презрение силиконовата красавица.

Най-добрата приятелка на Андреа разясни, че няма силикон в дупето, никога не би сложила „такива евтини неща като силикон в дупето или импланти”, а има гел, който се разгражда за 3 години, а цената му е три пъти по-скъпа от силиконовите импланти в задника. Преди повече от година дупничанката инжектира специален гел в задните си части в клиника в Турция. Валериева разясни на почитателите си и за другите си корекции – силикон в гърдите, ринопластика на носа и ботокс в челото.

Брюнетката призна, че двете с Андреа не са скарани и че след обира на дома й в края на миналата година тя вече не си пада по скъпи бижута и няма такива. „Нямам никакви бижута, имам уплаха. Имах четири гривни на „Картие”, които ми откраднаха, и вече не харесвам тази марка, защото имам лоши спомени. Повече не бих си купила такива”, продължи с откровенията си Моника и допълни, че всеки ден има паник атаки, които я връхлитат по 5 пъти на ден.