Мустафа Карадайъ в Шумен: Да вземем б ъдещето на децата си в наши ръце

Представители на ДСП се срещнаха със свои избратели в областта

Актуални новини
17:06 - 05 Октомври 2019
10884
Мустафа Карадайъ в Шумен: Да вземем бъдещето на децата си в наши ръце

Да вземем бъдещето на децата и внуците ни в свои ръце. Това заяви в Шумен на среща с избиратели лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. На нея бяха представени кандидатите общински съветници начело с кандидата за кмет на община Шумен Четин Казак, съобщи пресцентърът на партията.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ каза, че Движението има потенциал да спечели кметските избори в Шумен и да има най-много общински съветници. Той бе категоричен, че в града има академична общност, бизнес, които могат да припознаят идеите на ДПС.

"Молбата ми към вас е, вие, жителите на Шумен, да вземем бъдещето на нашите деца и внуци в свои ръце. Да се отнесем малко по-отговорно и към общината и към населените места и към средата, в който живеем, можем да го направим. Шумен векове наред е бил полюс, център и ние така трябва да го направим, че Шумен векове напред да бъде полюс, център.", обърна се към симпатизантите Карадйъ.

Ние трябва да имаме онзи усет и отговорност, че независимо кои са ни позициите, различните времена изискват различни подходи и различни лица измежду нас. Трябва да сме адекватни на времето, обяви лидерът на ДПС.

На предизборната среща присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на НС д-р Нигяр Джафер, евродепутатът и председател на Младежко ДПС Илхан Кючюк, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид, бившият народен представител Христо Бисеров и областният председател на ДПС Шумен и кандидат за кмет на община Нови пазар Айсел Руфат.