НА ПРОЩАВАНЕ: Кабинетът „Гълъб Донев“ отчита мандата

Какво свърши служебното правителство става ясно утре, 19 януари

Политика
18:06 - 18 Януари 2023
4110
НА ПРОЩАВАНЕ: Кабинетът „Гълъб Донев“ отчита мандата

Служебното правителство ще отчете дейността си през изминалите близо шест месеца в свое открито заседание утре, 19 януари. Премиерът Гълъб Донев и министрите от служебния кабинет ще представят резултатите от работата си от началото на мандата до настоящия момент. Отчетът на кабинета ще започне в 10 часа и ще бъде излъчван в реално време на правителствената страница в интернет www.government.bg.

Отчетът може да бъде проследен на страницата на Министерския съвет в интернет на следния линк: https://gov.bg/bg/prestsentar/video/na-jivo.

За представителите на медиите, отразяващи отчета на кабинета от сградата на МС, ще бъде осигурен телевизионен сигнал от заседателната зала във видео формат HD-SDI  с вграден звук. В Гранитна зала също е осигурена възможност на медиите в МС да проследят заседанието в реално време.

Влизането в сградата на Министерския съвет ще става между 9,30 ч. и 9,50 ч. при представяне на журналистическа карта и бадж за акредитация. Няма да бъдат допускани журналисти без бадж.