На вниманието на КАТ: Лоренцо на Софка фучи с 226 км/ч (СНИМКА)

Нещо за четене
15:55 - 09 Ноември 2021
5773
На вниманието на КАТ: Лоренцо на Софка фучи с 226 км/ч (СНИМКА)

Синът на Софи Маринова се похвали, че е недосегаем на пътя. Младият Лоренцо качи видео как шофира с  226 км/ч, видя Lupa.bg. 19-годишното момче шофира скъп „Мерцедес“ и си позволява да натиска педала на газта до край. Софкиният син дори се гордее с "постижението" си и не мисли, че така застрашава невинни хора на пътя.

"Това не е за хвалене! Ужас! Така стават белите не пътя. От неопитни младежи, които правят жестоки трагедии заради висока скорост", коментират фенове на младия изпълнител. 

Видеото е снимано на Околовръстният път в София, където ограничението за шофиране е 80 км/ч. Фолкаджията управлява возилото със 146 километра над позволеното и трябва да бъде глобен с близо 1500 лева + отнемане на шофьорската книжка за 3 месеца и спиране на колата от движение за месец. Уви, това едва ли ще се случи, но граждани все пак се надяват КАТ да се задейства и да санкционира маминото момче. 

Припомняме, че фолк певицата подари лъскав черен джип за 18-годишнината на сина си, но в после дойде ковид кризата и се наложи да върнат возилото, като взеха по-бюджетен "Мерцедес" за около 40 бона.