Наградиха посмъртно Денис Теофиков

Покойният певец получи награда за “Цялостен принос към българската музика”

Нещо за четене
09:43 - 05 Март 2022
4730
Наградиха посмъртно Денис Теофиков

Денис Теофиков бе удостоен посмъртно с награда за “Цялостен принос към българската музика”, на провели се за четвърти път годишни награди на онлайн издание.

Събитието бе в столичен клуб, като събра звезди от музикалния бранш и родния хайлайф. Това бе и първото голямо музикално събитие след трагичния октомври миналата година, когато младият талант напусна този свят по своя воля.

От името на родителите, наградата на Денис приеха едни от най-близките до него хора. Речта на приятелите започна с едноминутно мълчание, а след това и с бурни аплодисменти по призив на Силвър, който веднага след това даде думата на Десита.

„Дени е сред нас и всичко това е за него“ – сподели развълнувано певица.

“Денис не обичаше, когато някой от близките му е тъжен. Затова нека си спомняме за него с усмивка” – призова близка на семейството.

"Тук съм от името на родителите на Денис Теофиков. Като близък на семейството благодаря, че не подминахте Денис и че отдавате заслуженото му. Нека не търсим живия сред мъртвите. Денис е тук сред нас” – каза Силвестър Матеев.

“Всички тези награди тази вечер са за Денис” – заключи Емрах, който не е стъпвал на гроба на Теофиков след погребението му.