Най-добрите тоалети на прелестната Меган Маркъл

Преди брака с принц Хари херцогинята на Съсекс залага на по-изрязани и по-къси одежди

Мода
16:35 - 11 Декември 2019
8305
Най-добрите тоалети на прелестната Меган Маркъл

Меган Маркъл е очарователната красавица на нашето време - известна актриса и модел, както и съпруга на принц Хари. Благодарение на това, че стана негов спътник в живота, Маркъл стана световноизвестна. От сватбеното ѝ тържество с принц Хари на нейния стил и класа се обръща много по-специално внимание. А нейният стил наистина е безупречен, категорични са модните специалисти.

Популярността на актрисата идва след ролята на Рейчъл в сериала „Форсмажор“, както и такива сериали като „Замъкът“ и „Край“, филмите „Непоносими шефове“ и „Запомни ме“.

Но във връзка с брака, кариерата на актриса беше официално прекратена през 2017г.

Стилът на Меган Маркъл както преди, така и след срещата с принца, винаги се е отличавал с лаконичност, изтънченост и сдържаност.

Въпреки че актрисата не пренебрегва ефектните и откровени тоалети за специални изяви, тя залага на земните цветове и класическите линии.

В ежедневието стилът на Меган Маркъл винаги е бил практичен и изключително удобен.

Стилни палта и жилетки, дънки и тоалети с цепки, ризи и топове, свободни широки панталони и класически шорти – цялото разнообразие е добре съчетано в тоалетите на херцогинята на Съсекс.

Преди запознанството си с Хари, та дори и след него Меган Маркъл често залага на рокли и поли тип молив, чиято форма отлично подчертава красивата ѝ фигура.

За вечерни събития и специални поводи обаче тя предпочита мини рокли в елегантен дизайн и наситени нюанси - червено, бяло или черно.

Всичко това допълнително засилва интереса към стила на Меган Маркъл. Нейните ежедневни тоалети и рокли предизвикват наслада и възхищение от всички.