Най- младата милиардерка в света: Издържам се сама от 15 годишна

Актуални новини
14:59 - 22 Март 2019
2009
Най-младата милиардерка в света: Издържам се сама от 15 годишна

За втора поредна година Кайли Дженър е най-младата милиардерка в света, която не е получила парите си по наследство. Състоянието на 21-годишната риалити звезда вече достига 1,1 милиард долара. Според мнозина пищната красавица дължи своя успех на популярната си фамилия Кардашиян, но самата Кайли твърди, че е постигнала всичко в живота си сама.

За германското списание "Интервю" звездата коментира, че натрупаното богатство дължи най-вече на собствения си козметичен бранд, който, по нейни думи, е стартирала с лични спестявания.

"От 15-годишна не взимам пари от родителите си. Използвах лични пари, за да започна бизнеса си "Кайли Козметикс". В банковата ми сметка няма нито един наследен долар и съм много горда от това", каза още младата милиардерка, като разказът й подозрително прилича на приказката за Рокфелер и ябълката.

От една година Кайли е и горда майка на момиченце. Пред изданието тя коментира още, че иска да има много деца, но в близкото бъдеще не крои такива планове. Тя допълни още, че няма да снима детето си Сторми в риалити шоуто на Кардашиян, докато тя не порасне и сама не прояви желание.