Най-силният българин ще тегли с голи ръце 110-тонен локомотив

Здравенякът постави рекорд за целия Балкански полуостров като издърпа 45-тонен трамвай

Новини
11:56 - 11 Декември 2019
1939
Най-силният българин ще тегли с голи ръце 110-тонен локомотив

"Ще издърпам сам с голи ръце 110-тонен локомотив. Мисля, че ще се справя и няма да имам проблем." Това обяви най-силният българин Мариян Димитров.

Пловдивчанинът, който няма конкуренция и на Балканите със своята мощ в силовите спортове, издърпа 45-тонен трамвай сам в риалити шоуто "България търси талант" и така постави рекорд не само за България, но и за целия Балкански полуостров. Въпреки невижданото по нашите географски ширини постижение и подкрепата на публиката полицаят от Пловдив не бе допуснат до финала. На него Любен Дилов, Екатерина Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта пратиха тъмнокож мигрант, който танцува и знае български.

Сам издърпах трамвая 18 метра. Настилката беше много неподходяща, с чакъл, пясък и камъни. Стъпих на един камък и за малко да си счупя крака. Но пак успях! Контузих си кръста, но вече болката отшумява. Важното е, че не се стигна до тежки последици", щастлив е Мариян.

Мариан сам издърпа трамвая 18 метра

"Сега съсредоточавам силите си в това ново предизвикателство с локомотива. Чакам да дойде пролетта и времето да се затопли. Вярвам, че 110 тона няма да ми се опрат. А и в локомотива няма онези спирачки и задвижващи лагери, както в трамвая. Ще мога и да тренирам, преди официално да го направя", споделя Мариян.