Най- точният хороскоп за 10 февруари

Астро
06:33 - 10 Февруари 2022
2826
Най- точният хороскоп за 10 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 10 февруари Луната продължава транзита си през въздушния знак Близнаци и съответно продължава нейното силно влияние върху общуването и начина на мислене, с преговори, образование, наука, търговия и услуги, технологии, транспорт, малкият бизнес и т.н. В такива дни имаме много нови идеи, възприемаме всяка информация бързо, мислим логично.

Вълнува ни всичко ново и интересно. Общуваме по-леко и сме адаптивни, но сме по-непостоянни и с променливо настроение. Нуждаем се от разнообразие и движение, рутината ни потиска. В сутрешните часове Луната все още е в дисхармоничен аспект с Юпитер в Риби, а след това активира хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Луната в Близнаци засилва желанието ни за разговори, изразяване на мнение, писане и търговски сделки. Но е много важно да преценяваме какво и пред кого говорим, за да не кажем нещо, което да ни изложи или да ни създаде неприятности.

Трябва да подхождаме отговорно и да държим на мнението си. Някои хора ще са склонни да действат лекомислено и прибързано, а други да лъжат, интригантстват и разпространяват фалшива информация.

Ако съумеем да бъдем по-сдържани в изказванията си, по-постоянни в мнението си и по-отговорни към поетите си ангажименти денят може да бъде изключително ползотворен за болшинството от нас. В здравословен план са уязвими нервната система, бронхите и белите дробове. Препоръчителни са разходките сред природата и всякакви интелектуални занимания.

Луната в Близнаци и неблагоприятният й аспект с Юпитер създава предпоставка за прекаляване в емоционален план за родените през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Стремете се към баланс, почтеност и постоянство. Не се поддавайте на емоциите, мислете преди да говорите.

Всяка проявена безотговорност, надменност, прекаляване в говоренето и прибързаните действия могат да ви въвлекат в неприятности. Не позволявайте да ви въвличат в интриги и морално-етични конфликти. Не предприемайте рискове, особено до обяд и не нарушавайте правилата / законите. Хармоничният аспект на Луната в Близнаци със Сатурн носят по-добри възможности за успехи при родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Луната и Сатурн ще ви помагат да бъдете по-организирани, по-разумни и находчиви. Много добър ден за вас за придобиване на нови знания и ценна информация, за разговори с висшестоящи лица и взаимодействие с институции, за интелектуални дейности, пътувания, сделки, покупка на нова техника и други. Луната в Близнаци не е подходяща за дълбоки връзки и преживявания. Имаме нужда да комуникираме свободно и без драми. Бъдете здрави!