Най- точният хороскоп за 11 февруари

Астро
06:16 - 11 Февруари 2022
3422
Най- точният хороскоп за 11 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 11 февруари Луната все още е в знака Близнаци, като на този ден от 10:22 часа българско време до 01:26 часа на 12 февруари тя е „без курс“, т.е. почти през целия ден тя не образува никакви главни аспекти към останалите планети. В ранните часове до 10:21 Луната е в хармоничен аспект със Слънцето във Водолей, но и в дисхармоничен – с Нептун в Риби. Ако имате да свършите нещо много важно, то гледайте да го осъществите най-късно до 10 часа сутринта или го отложете за следващ, по-благоприятен ден.

Луната „без курс“ е неблагоприятна за взимане на решения, провеждане на срещи, преговори, подписване на договори, внасяне и уреждане на документи, нови начинания и всякакви други важни неща, които очаквате да се развият успешно в бъдещ аспект. На Луна „без курс“ можете да предприемете някакви действия, от които бихте искали да не последва развитие и да приключи за вас без последствия и негативни резултати.

В такива дни сме с намалена концентрация и сме склонни да допускаме грешки в преценките си и в работата, поради разсеяност или объркване. Като се има предвид, че много хора предприемат пътувания през почивните дни, най-много трябва да внимават шофьорите зад волана, работещите с документи, информация и техника.

Повишена е опасността от ПТП, технически аварии, измами, хакерски атаки, разпространение на фалшиви новини и т.н.

На този ден по-уязвими са родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Работете внимателно, за да не допускате сериозни грешки и обърквания, които биха могли да ви създадат някакви неприятности. Ако ви предстои пътуване, проверете добре автомобила си за изправност (мигачи, фарове, чистачки, ремък, маркучи, скорости, вентилация) и шофирайте със съобразена скорост.

Могат да пропадат уговорки и срещи, да не успеете да свършите набелязаното за деня. Възможно е също да се изгубват / повредят документи, телефон и всякаква друга техника, да се изгубват хора, да върви по-трудно общуването, емоционално да се чувствате по-объркани и да реагирате по-неадекватно. Луната в Близнаци, макар и „без курс“, има по-положително въздействие върху физическото и емоционално състояние на родените под знаците и най-вече през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

Настроението е по-ведро, но за всички хора са валидни препоръките за този ден. Вършете само рутинни задачи, не започвайте нищо ново, не предприемайте риск. В световен план, освен изброените по-горе опасности, съществува също и риск от пожари. Бъдете здрави!