Най- точният хороскоп за 12 февруари

Астро
06:18 - 12 Февруари 2022
3118
Най- точният хороскоп за 12 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 12 февруари в 01:27 часа Луната преминава във водния кардинален знак Рак, където ще бъде до 13:17 часа на 14 февруари. Ракът е знак, свързан с дома, семейството, родителите, родината, личният ни живот и преживявания. Затова и през почивните дни те ще са приоритетни за нас. Луната, като управител на знака Рак, засилва желанието ни за стабилност и семеен уют. Много по-чувствителни, интуитивни и състрадателни сме към хората, особено към нуждите и желанията на своите близки и семейството.

Бихме направили всичко, за да се чувстват те обичани, обгрижени и защитени. Ракът също така е мнителен и недоверчив (има силно чувство за самосъхранение), а и лесно раним. Но най-силно може да бъде наранен от близките си и от хората, които обича. Не се заблуждавайте от сълзите в очите на един Рак, той има желязна „броня“, в която се скрива при опасност или ако е силно наранен и е стълбът в семейството.

Затова не го подценявайте. Умее много добре да предвиди всичко и е блестящ в изготвянето на стратегии за спасяване и предпазване от опасности. Той дава всичко от себе си за обичаните хора, но също се нуждае от обич, топлота, загриженост и закрила. В съботния ден Луната е в хармоничен аспект с Юпитер, планетата на късмета и развитието. Денят като цяло се очертава по-хармоничен и приятен.

Звездите благоприятстват семейните срещи, празници и разговори, разрешаване на имуществени въпроси, спа процедури, медитация, йога и други духовни практики, пътувания, организиране на бъдещи пътешествия и празници, реклама, придобиване на нови знания, почистващи и ремонтни дейности в дома.

Луната в Рак може да има по-неблагоприятно влияние върху емоциите и физическото състояние при родените предимно през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Може да сте твърде чувствителни, лесно да се обиждате, настроението ви да е по-променливо, а някои от вас да чувстват липса на енергия. Стремете се да не приемате всичко казано или сторено твърде лично.

Обградете се с хора, които са със сходна на вашата емоционалност. Избягвайте контактите с много хора и не предприемайте рисковани действия. Хармоничният аспект на Луната с Юпитер ще оказва много положително влияние на този ден на родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Някои измежду Раците, но само тези, които имат много добре разположено и аспектирано Слънце, също попадат в графата на късметлиите. За вас това е един ведър, щедър на позитивни преживявания ден.

Чудесен ден за семейни празници и придобивки, за пътешествия, спорт, обучение, духовни и творчески занимания, интимни срещи и т.н. Водата ще влияе много положително върху физическото и емоционално състояние, затова ако имате възможност, възползвайте се и отидете да поплувате в басейн или на спа процедури с минерална вода. Препоръчително е да се намали консумацията на пържени и мазни храни, на месо и месни продукти. Бъдете здрави!