Най -точният хороскоп за 13 февруари

Астро
06:51 - 13 Февруари 2022
3490
Най-точният хороскоп за 13 февруари

На 13 февруари Луната транзитира отново във водния знак Рак. И в неделния ден сме склонни да реагираме и взимаме емоционално своите решения. Приоритет са нашите желания и лични преживявания, домът, роднините и семейството ни.

По-сантиментални, чувствителни и загрижени сме. Настроението е променливо и зависещо от заобикалящата ни среда. В ранните часове на този ден все още е активен хармоничният аспект на Луната с Уран в Телец, а по-късно през деня активира такъв аспект и с Нептун в Риби. Успоредно с тях Луната образува и дисхармонични аспекти с Венера и Марс в Козирог. През нощта срещу 14 февруари Луната образува дисхармонични аспекти вече с Меркурий и Плутон в Козирог, които са активни и в сутрешните часове на 14 февруари. Предстоят два много динамични, но и опасни дни.

Като се има предвид, че младите хора са настроени на романтична вълна в навечерието на празника на любовта Свети Валентин, молбата ми е най-вече към тях – бъдете особено внимателни при шофиране на път, особено през втората половина на деня и през нощта!

Опозицията на Луната към Марс, а през нощта и към съвпада Меркурий / Плутон създават сериозна опасност от ПТП, конфликти, сбивания и прояви на агресия сред младите хора от ревност.

В световен план са възможни също прояви на насилие, военни заплахи, политически скандали, конфликти между държави, природни катаклизми, инциденти във вода, екологични замърсявания и т.н.

На този и през нощта срещу 14 февруари ден най-предпазливи трябва да бъдат родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Настроени сте романтично и празнично, но звездите са се подредили доста негативно и трябва да сте по-разумни и предпазливи. Най-уязвими са младите хора, които ще пътуват до различни места за празника Свети Валентин.

Звездите изискват много внимателно шофиране и във взаимоотношенията си с хората. Венера и Марс засилват романтичността и желанието за любов, но Луната в опозиция с тях могат да породят конфликти и агресивно поведение от ревност. Не бива да се прекалява с алкохола, да се приемат наркотични вещества, да се дава повод за ревност на любимия човек. Луната има отношение към психиката, храната и течностите. Не е изключено да има и случаи на хранително или алкохолно отравяне, сексуално насилие, затова е препоръчително да не се събирате с непозната компания.

Спортуващите да внимават за травми, а любителите на планината да не предприемат рисковани маршрути и спускания, поради опасността и от лавини.

Не изпадайте в паника, четейки за тези опасности. Това са само общи хороскопи и предупреждения за възможни опасности. Спазвайте препоръките и всичко ще бъде наред. Възможните проявления зависят изцяло от вашият личен хороскоп и рождени тенденции, а най-много от вашето съзнание и поведение. Най-позитивен в емоционално отношение е денят за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, стига някой от вас да няма разположени рождени планети в личния си хороскоп в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Луната е разположена добре спрямо вашето Слънце и ще се чувствате по-спокойни и уравновесени. Уран в Телец ще ви вдъхновява, а Нептун в Риби ще ви „разтапя“ емоционално и ще ви одухотворява. Затова апелът ми е към всички – повече сдържаност, разум и предпазливост ще са ни от полза. Бъдете здрави!