Най-точният хороскоп за 14 юни

Актуални новини
08:42 - 14 Юни 2021
3381
Най-точният хороскоп за 14 юни

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

Новата работна седмица започва много динамично и стресово. Луната е в знака Лъв и ще транзитира през него до 05:02 часа на 16 юни. Както знаем Лъвът е „царят на джунглата“ – горд, честолюбив, силен, сърдечен, щедър. Разбира се, измежду представителите на този знак има и хора, които са егоисти, горделиви и изключително властолюбиви. От нас зависи изцяло дали ще проявяваме положителните качества на този прекрасен слънчев знак или негативните. Пътят към щастието е в хармонията и баланса. И това го знаят най-добре представителите на знака Везни. Когато Луната преминава през Лъв, се засилва творческият импулс; желанието за власт и престиж, за лукс и блясък под светлините на прожекторите. Разбира се, силно е и желанието за любов и развлечения. Лъвът, управляван от Слънцето (сърцето), не може да живее без любов и всичко прави „със сърце“. През първите два дни от седмицата ще чуваме и виждаме за провеждане на срещи и разговори на високо управленско ниво. На дневен ред ще се разискват важни теми, свързани с политиката, бизнеса, спорта, военните, подрастващото поколение, изкуството и културата, както и всякакви други спешни въпроси изискващи намеса от най-високо ниво. Както вече споменах, Слънцето и Лъвът се свързват със сърцето. През тези два дни трябва да бъде щадено от физическо и емоционално натоварване. По-уязвими са хората със сърдечно-съдови заболявания. Дните не са благоприятни най-вече за планови сърдечни операции, с изключение на спешните състояния.

На 14 юни Луната в Лъв през първата половина все още е в съвпад с Марс и предразполага към много импулсивност и силни емоционални изблици, понякога много гневни. През втората половина на деня Луната активира мощен таоквадрат със Сатурн във Водолей и с Уран в Телец. Тази звездна енергия повишава силно напрежението в обществото и създава предпоставки за сериозни кризи и противоречия между хората. Навлизаме в един още по-труден обществено-политически период до изборите на 11 юли. Между 27 юни и 23 юли включително Лунните възли ще активират „оста на инцидентите и катастрофите“ в пряк и в преносен смисъл. Очаква ни един доста бурен месец. Както се казва „борбата е безмилостно жестока“. Може да се очакват големи сблъсъци между опоненти, трудни отношения дори с партньори, неочаквани обрати, пречки и ограничения в осъществяването на целите. В световен план този период е доста опасен и за природните процеси, повишавайки опасността от сериозни природни катаклизми с разрушения след слънчевото затъмнение, за срутване на земни пластове или мостове, пожари, взривове, нападение над военни бази или складове за боеприпаси, падане от власт на политици, протести и прояви на насилие, атентати и други инциденти в горещите точки по света. Препоръчително е да бъдат взети мерки от управляващите за сигурността по границите ни, за да не бъдем неприятно изненадани от големи групи бежанци.

В личен план денят е доста противоречив и напрегнат за родените през първа и втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Първите четири знака трябва да са много внимателни в отношенията с околните, за неприятности или конфронтация, сбивания, наранявания или изгаряния, инциденти и здравословни неразположения. Публичните личности да внимават за своя авторитет и позиции в обществото. Грижете се и за своите най-близки, защото не е изключено напрежението да е свързано и с някой от тях. Емоциите трябва да са под контрол, не предизвиквайте с поведението си по никакъв начин хората, не предприемайте каквито и да било рисковани действия. Повишена е опасността от пожари и взривове, транспортни произшествия; инциденти във военни заводи, в складове с боеприпаси или в строителството. Вторите четири знака трябва да са изключително гъвкави и адаптивни. Това е доста трудно, тъй като знакът Лъв е фиксиран, неподвижен знак и упоритостта в някои случаи може да изиграе лоша шега. Денят се очертава по-успешен и ползотворен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Но не е изключено и някои от вас да имат други рождени планети или асцендент в хороскопа си в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей. Затова апелът ми е към всички – повече бдителност, повече толерантност и човечност, по-сдържани емоции и реакции на този ден. Бъдете здрави!