Най- точният хороскоп за 15 февруари

Астро
06:44 - 15 Февруари 2022
3610
Най- точният хороскоп за 15 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 15 февруари Луната продължава транзита си през огнения знак Лъв. С наближаването на Пълнолунието в Лъв на 16 февруари се засилват още повече желанието за власт и положителна оценка, нуждата от любов и развлечения. Привлича ни всичко бляскаво и стойностно.

В същото време, обаче, Луната на този ден образува предизвикателен аспект първо с Уран в Телец, а в по-късните часове на деня и със Сатурн във Водолей. Напрежението и конфликтите в обществото са в своята кулминация. Действаме енергично, със самочувствие. Енергията и емоциите ни са в своя максимум. Склонни сме да се бунтуваме, да рискуваме, да се налагаме, да реагираме неочаквано и по необичаен начин. И този ден се очертава като един от по-бурните и изпълнени с обрати дни.

Ще се случват внезапни неща, витае урановото напрежение във въздуха, но горещ въздух заради позицията на Луната в огнен знак. В публичното пространство ще все така високо напрежението и на дневен ред ще бъдат важни въпроси, свързано с властта и управлението, със спорта, енергетиката, децата и тяхното развитие, бизнеса, сферите на изкуство и забавление, взаимоотношенията между великите сили и лидерите им. По-често емоциите и реакциите ни ще са бурни.

Но понякога всичко трябва да се обърка тотално, за да се оправи и да си дойде на мястото. Важното е да съумеем да подхождаме по-хладнокръвно и да на драматизираме. Уязвима е сърдечната дейност и хората със сърдечно-съдови заболявания да си подсигурят спокойствие и хармонична среда.

От днес и Меркурий вече е във въздушния знак Водолей, който до края на месеца ще наелектризира допълнително ситуацията в световен план, присъединявайки се от другата седмица към Сатурн. Водолей е знак на свободата и независимостта, които все по-често напоследък се засилват у хората и обществата. Ще се активират още протести и размирици по света. Може отново възникнат проблеми в авиацията и енергийните въпроси, технически аварии, самолетни катастрофи и други, а току виж ни спрели и кранчето с газта.

Не планирайте по възможност пътувания на дълъг път до края на месеца. А тогава и Марс ще съвпадне с Плутон в Козирог, които пък от своя страна повишават опасността от атентати, падане от власт на хора от властта, военни действия, природни катаклизми. Тъй като и България е под знака Козирог, препоръчително е да се вземат мерки за сигурността в държавата ни от евентуални терористични или военни атаки.

Най-силно ще усетят напрежението от звездните разположения на този ден родените през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. Възможни са внезапни обрати и събития, които да ви извадят от равновесие. Проявявайте повече щедрост и великодушие в отношенията. В такива дни всички се нуждаем от взаимност на чувствата, от забавления и творчески отдушник, който да ни балансират и укротяват огъня в нас.

Намерете начин и време за спорт, игри, интимни срещи и всякакви забавления, да раздавате щедро любовта си и да засвидетелствате на обичаните от вас хора своето уважение. Не предприемайте рисковани действия и пътувания на дълъг път. Предпазвайте се от конфликти и инциденти. Възможни са и финансови загуби – денят не е добър за разрешаване на взаимоотношения и финансови дела, разговори с висшестоящи и капиталовложения. Ще има по-засилен контрол от страна на властите, така че бъдете отговорни и почтени.

Луната днес не образува никакви хармонични аспекти към останалите планети, но е разположена хармонично спрямо Слънцето на родените вече през втора декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

При вас напрежението няма да е така натоварващо и силно, но при всички емоциите ще са по-експанзивни. Енергията за вас е градивна – ще постигате по-лесно целите си, ще се изявявате успешно, ще се радвате на постижения и добри резултати в работата си. Разбира се, няма да ви липсва и топлото отношение на близките ви хора, а също и признателност от страна на хора, с които работите и общувате в ежедневието. Здравната, политическата и финансова криза, които завладяха света през последните години се отразяват тежко на психиката при много хора. Хората стават все по-нервни, негодуващи, лоши.

А трябва да осъзнаем, че ако искаме да се съхраним психически и емоционално, не трябва да допускаме да ни завладее лошотията. Колкото по-лош става човек, толкова е по-болен – физически и душевно. Помагайте си, подкрепяйте се, обичайте се и бъдете здрави!