Най -точният хороскоп за 17 февруари

Астро
06:36 - 17 Февруари 2022
3835
Най -точният хороскоп за 17 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 17 февруари Луната транзитира в земния знак Дева, където ще бъде до 05:51 часа на 19 февруари. Девата е умна, практична, организирана и изпълнителна. Затова Луната в този знак през следващите два дни ще ни помогне да гледаме по-трезво на нещата и да мислим по-логично. Няма човек и зодиакален знак, на когото да му липсва чувствителност.

Просто някои хора изразяват по-открито и шумно чувствата си, а други са по-сдържани, каквато е Девата. Тя често мрънка за неща, които на другите не правят никакво впечатление, защото има силен стремеж към перфекционизъм. Обича да помага, да служи по някакъв начин на обществото, с което да бъде полезна. Така че и ние ще действаме малко или много като типичната Дева.

По-изпълнителни сме в работата, по-адаптивни сме в различните ситуации. Склонни сме да обръщаме внимание на всяка подробност, да анализираме, но и да критикуваме.

Следващите два дни са подходящи за писане и работа с документи / информация, за обучение, личностно усъвършенстване, анализи и прогнози, организиране на дейности, упорит и продължителен труд, медицински изследвания, лечебни процедури, почистване, провеждане на диети и т.н.

Нуждаем се от повече подкрепа, която да ни стимулира и мотивира. Луната в Дева днес образува хармоничен аспект с Уран в Телец, а в късните часове на деня и през нощта – дисхармоничен с Юпитер в Риби. Добър ден за разрешаване на важни въпроси, свързани със здравеопазването, образованието, транспорта, малкия и среден бизнес, енергийни въпроси и нови проекти.

Луната и Уран ще оказват по-благотворно влияние на този ден на родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Можете по-смело да експериментирате днес и да търсите по-нестандартни начини за справяне с някои предизвикателства.

Преценките и решенията ви ще са правилни, мисленето трезво и логично. Уран ще ви вдъхновява, ще получавате ценна подкрепа от хората в обкръжението си. Много добър ден за изразяване на мнение, внасяне и уреждане на документи, явяване на изпити или на интервю за работа, преговори, търговски сделки, подписване на договори, обучение, подреждане на офиса или дома, оздравителни процедури и медицински прегледи, срещи с колеги и приятели. Луната в Дева е с по-неблагоприятно влияние на този ден в емоционален аспект за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади.

Може да няма кой знае какво проявление в събитиен план, но повечето от вас ще чувстват емоционално напрежение или несигурност, по-често недоволство и критично отношение към хората.

Ще срещате затруднения в осъществяването на целите и в общуването, твърде много ангажименти или обратно - липсата такива. Не се натоварвайте твърде много днес и не се обезкуражавайте, ако нещата не се случват или така, както вие искате. Просто днес не ви е ден – квадратурите и опозициите са предизвикателни, трудни планетни аспекти.

Съвпадът на Луната със Слънцето на Девите е един вид символично новолуние и може да са с понижена енергия и тонус. Юпитер е планета на растежа и с неблагоприятен аспект към Луната ще засили амбициите, склонността към преувеличаване или рисковани действия при някои хора. Повишена е опасността от прекаляване, нарушаване на законите и на морално-етичните норми на поведение. В световен план звездите създават предпоставка за етнически конфликти, кражби в храмове, инциденти с влакове и с по-едри животни в планините или на път. Избягвайте по възможност пътувания през нощта, а ако е наложително, бъдете по-внимателни. Властите да бъдат много по-наблюдателни за нелегален трафик на мигранти, наркотици, ценности с голяма стойност и всякакви незаконни стоки. Бъдете здрави!