Най -точният хороскоп за 18 февруари

Астро
07:03 - 18 Февруари 2022
2373
Най -точният хороскоп за 18 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 18 февруари Луната продължава транзита си през знака Дева. Днес тя образува хармоничен аспект с Венера (пари, ценности, партньорства, любов, справедливост) и Марс (действие, активност, чужди авоари, сексуалност, издръжливост) в Козирог. Заедно с Луната тези общо три планети в земен знак ще дадат възможност за постигане на реални резултати и успешното разрешение на някои важни финансови и организационни въпроси в страната. Днес няма да витаем из облаците, а ще сме стъпили здраво на земята.

Всичко, което досега сме планирали, можем да осъществим. Много добър ден за бизнес и международни преговори, интимни срещи, капиталовложения в недвижими имоти и уреждане на документи свързани с имущество, финансиране на отделни сфери по пера в държавата и други. Денят не е благоприятен за някои хора за къпане в обществени басейни / вани, за поставянето на ваксини, упойки и други силни медикаменти.

Препоръчително е да се ограничи приема на алкохол, да се подбира добре храната – да е прясна и здравословна, да не е твърде мазна и да е лесно смилаема. Много добър ден за творците, медиците, учените, брокерите, строителите, търговците и т.н.

Добре би било да се възползваме от тези редки положителни звездни влияния напоследък и да свършим нещо полезно за хората и за себе си, да изгладим взаимоотношения с някого, с когото сме нарушили по някакъв начин взаимоотношенията в предходните дни. Разбира се, както винаги дните не са еднакво ползотворни и успешни за всички ни.

Луната с хармоничния си аспект към Венера и Марс на този ден ще се отрази доста позитивно на родените през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Имате „зелена светлина“ днес и можете да осъществите с лекота важни за вас цели.

Ще се радвате на добри финансови постъпления, на прекрасни интимни и бизнес взаимоотношения. Не им е лесно на младите хора днес да се обичат в днешните условия. Но само любовта ще ни съхрани в тези тежки години. Чудесен ден за творчески дейности, спорт, забавления, организиране на събития или бъдещи дейности, за уреждане на финансови въпроси, за обяснение в любов или предложение за брак, покупка на мебели и други практични неща за бита.

Не така стоят нещата, обаче, за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада.

Луната образува и дисхармоничен аспект с Нептун – планетата на духовността, вярата, висшето съзнание, музиката, поезията, танците, романтиката и т.н. Но Нептун в негативен план може да предизвика бягство от реалността с наркотици и алкохол, объркани чувства и реакции, интриги и задкулисни действия, предателства и заговори, измами и кражби. Предпазвайте се от тези възможни прояви на Нептун и Луната.

Добре премисляйте преди да кажете или направите нещо. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици. Не се доверявайте на всеки. Предпазвайте се от конфликти, измами, предателства, кражби и загуби. В световен план са възможни екологични замърсявания, газови експлозии, инцидентни ситуации в здравеопазването, интоксикации, обири, етнически конфликти, проблеми с мигранти и други. Бъдете здрави!