Най -точният хороскоп за 19 февруари

Астро
06:28 - 19 Февруари 2022
2883
Най -точният хороскоп за 19 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 19 февруари в ранните часове Луната в Дева е „без курс от 01:19 до 05:51 часа българско време. В 05:52 часа тя преминава във въздушния кардинален знак Везни, където ще бъде до 11:19 часа на 21 февруари. Луната във Везни през почивните дни ще ни настрои за романтика и любов, за забавления и културни мероприятия. Стремим се към баланс в отношенията си с хората и сме склонни да правим компромиси в името на хармонията.

Общуването е по-лесно в такива дни. Привличат ни красивите неща и хората с добри обноски, а и самите ние ще изпитваме необходимост да се харесваме на другите и да споделяме своите чувства и мнение. В съботния ден Луната във Везни е в хармоничен аспект с Меркурий във Водолей, което допълнително благоприятства общуването между хората.

Денят е добър за подобряване на взаимоотношения, срещи и разговори с роднини или приятели, семейни празници и тържества, интимни срещи, излети сред природата, посещение на обществени мероприятия (художествени галерии, модни ревюта, театър, концерт, кино и други).

Препоръчително е да се ограничат сладките и тестени храни или поне да не се прекалява с тяхната консумация.

Този ден е най-позитивен в емоционално отношение за родените под знаците и особено за първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Настроението е добро, изпълнени сте с енергия и интересни идеи, емоционално и физически се чувствате стабилни. Подхождате към хората с разбиране, готови да ги изслушате, а и да споделите своите мисли, чувства или планове.

Лесно усвоявате всяка информация. Чудесен ден за вас за пътувания, интелектуални или творчески занимания, за покупка на нова техника / автомобил или луксозни стоки (дрехи и всякакви аксесоари), за изглаждане на отношения, обучение и забавления. Луната във Везни на този ден не образува дисхармонични аспекти с останалите планети, но е по-неблагоприятно разположена към Слънцето на родените най-вече през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада.

Може да чувствате емоционално напрежение или понижена енергия, а по-възрастните и болни хора – временно неразположение. Стремете се да не проявявате капризи и да спорите с хората. Днес може общуването да е затруднено и да не успявате да постигате разбирателство с всеки. Обръщайте повече внимание на своите партньори и избягвайте конфликти. При такива аспекти трябва да сте малко по-търпеливи и внимателни за неприятности или инциденти. Бъдете здрави!