Най-точният хороскоп за 2 февруари

Астро
07:09 - 02 Февруари 2022
2303
Най-точният хороскоп за 2 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 2 февруари Луната все още е в знака Водолей, като до 12:59 часа е „без курс“. Часовете до 13:00 часа са неподходящи за важни действия, взимане на решения, подписване на договори, нови начинания и капиталовложения за всички ни. По време на Луна „без курс“ можем само да довършваме започнати на по-ранен етап действия и да вършим рутинна работа.

Всяко важно нещо, което извършим в такива часове, няма никакъв шанс за развитие и успех в бъдещ аспект.

В емоционално отношение тази част от деня е по-неефективна и напрегната емоционално за родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Първата половина от деня е малко по-благоприятна в емоционален план за родените през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

Но всички малко или повече сме предразположени към разсеяност, която създава предпоставка за допускане на грешки в работата, както и всякакви обърквания, пропуски или изгубване на вещи. В 13:00 часа Луната преминава във водния знак Риби, където ще бъде до 16:56 часа на 4 февруари. Луната в Риби ще ни успокои и одухотвори. Повишава се интуицията, състрадателността и желанието за емоционален комфорт. Ставаме по-вглъбени в себе си, романтични, меланхолични, замечтани и със силна вяра в доброто.

Готови сме да изслушаме и да помогнем на човек в нужда. Склонни сме към чуждо влияние и настроението ни е твърде зависимо от психо климата в обкръжението ни.

В късните часове на деня и през нощта срещу 3 февруари Луната в Риби е в съвпад с Юпитер и заедно образуват хармонични аспекти с Марс в Козирог и с Уран в Телец. Те ще са активни и в сутрешните часове на 3-ти. Тази положителна звездна енергия благоприятства през втората половина от деня разрешаването на юридически и законови въпроси, на конфликти, на международни взаимоотношения, при взаимодействие с чуждестранни партньори.

Благоприятно време също за разкриване на тайни, интимни срещи, зачеване на дете, спортуване, посещение на културни мероприятия, рекламна и издателска дейност, спа процедури, ароматерапия, творчески занимания, работа с психолог, медитация, йога и други духовни практики. Втората половина от деня е заредена с по-позитивна звездна енергия за родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Имате силно желание да давате от себе си, да помагате, да удовлетворявате желанията на любимите си хора. Подхождате с мекота и разбиране към околните, ще се разбирате с всеки, понякога и без много думи. Ще успявате да реализирате планираните задачи и ангажименти успешно, да се изявявате и печелите уважението на хората.

Луната в Риби на този ден не образува дисхармонични аспекти с другите планети, но е в такъв аспект към Слънцето на родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада.

Може да чувствате липса енергия, сънливост, емоционален дискомфорт, тъга или разочарование. Не позволявайте да ви използват или да ви влияят. Предпазвайте се от измами и интриги. Не прекалявайте с мазните храни и алкохола. Бъдете здрави!