Най -точният хороскоп за 21 февруари

Астро
06:34 - 21 Февруари 2022
2998
Най -точният хороскоп за 21 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В първия работен ден на новата седмица Луната все още е във Везни, но от 07:01 до 11:19 часа тя е „без курс“, т.е. в този интервал от време тя не образува главни аспекти с другите планети. В такива часове сме с понижено внимание и сме склонни към грешки, поради разсеяност.

Това е неблагоприятно време за стартиране на нови начинания, важни действия, взимане на решения, подписване на договори и други важни неща, от които очакваме бъдещ успех и развитие. Тези часове са подходящи само рутинната ни ежедневна работа и довършване / приключване на нещо започнато на по-ранен етап.

Луната във Везни и „без курс“ до 11:19 часа е с по-дисхармонично влияние за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада.

Последният аспект на Луната беше с Плутон и до около обяд ще се усеща все още това влияние. Затова е препоръчително да не се занимавате с рисковани дейности, да бъдете по-внимателни както в отношенията си с околните, така и в работата си.

Не позволявайте да ви манипулират, а и самите вие не използвайте манипулативни методи, за да постигнете желаното. По-важните дела, срещи или решения отложете за следобедните часове или за по-благоприятен следващ ден. През първата част от деня енергията на Луна във Везни е с по-позитивно влияние върху настроението и преживяванията при родените през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

В 11:20 часа Луната преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 15:29 часа на 23 февруари. Позицията на Луната в този знак засилва изключително много желанията и амбициите, емоциите са експанзивни и преживяванията много дълбоки.

Ставаме по-мнителни, недоверчиви, потайни, взискателни и критични към хората. В зависимост от възпитанието и еволюционното ниво на хората, при Луна в Скорпион по-ниско еволюиралите са склонни към психическо или физическо насилие поради силното желание да доминират над другите, както и към отмъщение. Докато по-еволюиралите хора ще проявяват положителните черти на Скорпиона – ще проявяват състрадание към болните и онеправданите, ще помагат, ще защитават по-слабите и в неизгодна позиция.

При Скорпиона средни положения няма – той или обича силно и безрезервно, или мрази до гроб. В такива дни интуицията ни е много силна и концентрацията отлична.

Те са благоприятни за научно-изследователска работа, разкриване на тайни и престъпления, за уреждане на наследствени имущества и други финансови въпроси, за плащане за данъчни задължения и глоби.

В обществото емоциите ще врят и кипят. На дневен ред ще бъдат темите, свързани с работата на полицията и прокуратурата (за кой ли път), наболели въпроси относно здравето и смъртността на населението, осигуровки и застраховки, данъчни задължения и дай боже облекчения, енергийната криза и начини за справянето с нея, както и всякакви други финансови теми.

В следобедните часове Луната в Скорпион е в хармоничен аспект със Слънцето в Риби, които ще имат много положително влияние за родените предимно през първа декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще успявате да вникнете в дълбочината на всеки проблем и на човешка душа с тези две водни планети. Всичко, което правите днес, ще се развие успешно и ще ви донесе отлични резултати, дори и да не е на самия ден.

Възползвайте се от всеки шанс. Ще печелите лесно доверието на хората. Всички представители на водните знаци са много магнетични, но Скорпионите водят класацията.

Много добър ден за вас за интелектуални и творчески дейности, за обучение, интервю за работа, разрешаване на юридически въпроси или конфликтни ситуации, за медитация и интимни / тайни срещи. Луната в Скорпион ще има по-неблагоприятно влияние върху физическото и емоционално състояние на този ден при родените под знаците и предимно през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада.

Луната образува предизвикателен аспект с Меркурий във Водолей и много от вас ще чувстват силно напрежение. Меркурий ще затрудни и буквално може да нажежи взаимоотношенията ви с околните, да породи конфликти и остри спорове. Повишена е опасността и от транспортни инциденти, от семейни скандали и насилие между роднини, сбивания между ученици, безредици и неприятности с властите, загуба на информация или телефон, хакерски атаки, инциденти във вода, пропадане в шахти или пропасти, аварии или спукване на тръбопроводи и други. Да се избягва употребата на наркотици, да се ограничи приемът на алкохол, да се избягва пътуване на дълъг път през нощта. Бъдете здрави!