Най -точният хороскоп за 22 февруари

Астро
06:28 - 22 Февруари 2022
3472
Най -точният хороскоп за 22 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 22 февруари Луната продължава транзита си през водния знак Скорпион. На този ден нейното силно влияние върху нашите реакции и чувства продължава. Освен, че Луната в Скорпион има доста магическо влияние, днешният 22.02.2022 год. е определен като такъв и от нумеролозите. И "за разкош" днес е и 22 Лунен ден. Дали силното влияние на 6-те двойки в датата и на Луната в Скорпион днес ще са с положително влияние или не, изцяло зависи от чистотата на нашите мисли и действия. Двойката е число на деликатност и дискретност.

Дарява с усет за чуждите чувства, дипломатичност, възприемчивост и приспособимост. Силната ни сензитивност може да ни бъде добър съветник и е добре да обръщаме внимание на сигналите, които съдбата ни изпраща. Не съм специалист нумеролог, но според мен толкова много двойки носят голямо енергийно натоварване.

От астрологична гледна точка денят също е силно натоварен енергийно. Луната в Скорпион не се слави с деликатност - ставаме по-настоятелни, взискателни и крайни в действията си.

Повишава амбициите и желанието за доминиране над другите. Днес тя образува предизвикателна, неблагоприятна конфигурация таоквадратура с Уран в Телец и със Сатурн във Водолей. Уран ни тласка към борба за свобода и сме по-непримирими.

Сатурн, планетата на уроците, кармата, трудностите и ограниченията ще се опитва да въдворява ред и да внесе стабилност. Но сблъсъкът на енергиите на планетите днес е много мощен. Трябва да проявяваме повече разум, търпение и съпричастност, да не предприемаме никакви рискове. Ще получаваме това, което сами сме сътворили на по-ранен етап - добро или лошо.

В световен план е силно завишена опасността от тежки инциденти - транспортни (пътни, авиационни, морски), технически аварии, експлозии, напрежение и прояви на насилие в обществото, отвличания, терористични или военни атаки, природни катаклизми. Денят е неблагоприятен за дипломатически преговори, търговски сделки, подписване на договори, разрешаване на взаимоотношения и финансови въпроси, капиталовложения, даване на заем, бракосъчетания.

Луната в хороскопа на бракосъчетанието представя младоженката, а Слънцето младоженеца.

При тези конфликтни енергии и Луна в Скорпион (в знак на "падение" и силна плутонова енергия) денят е крайно неподходящ за сключване на брак. Добър ден за връщане на дългове, дарения, медитация, разкриване на тайни и престъпления, научно-изследователска работа, обучение, прогнози; плащане на данъци, застраховки, осигуровки и т.н. Единственият благоприятен аспект на Луната в Скорпион днес е към планетата на късмета Юпитер, чието влияние ще бъде най-положително за родените през втора декада на Рак, Дева, Козирог и Риби.

Ще се чувствате много вдъхновени, отговорни, съсредоточени, щедри, със силна вяра, с високо съзнание и отворено за добри дела сърце. Ще печелите доверието на хората и ще жънете успехи. Неблагоприятните аспекти днес на Луната с Уран и Сатурн могат да се отразят неблагоприятно в делата и взаимоотношенията с хората при родените през втора декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Възможни са неприятни обрати и развитие на важни за вас дела, конфликти, неприятности и инциденти от различно естество, в зависимост от заложеното в рождения хороскоп на всеки човек.

Днес не е добре да се мисли или върши каквото и да е зло някому. Нека бъдем с чисти мисли и креативни, да вършим само добрини и да правим компромиси. Бъдете здрави!