Най-точният хороскоп за 26 септември

Астро
06:32 - 26 Септември 2021
2731
Най-точният хороскоп за 26 септември

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

В неделния ден, 26 септември, Луната преминава през подвижния въздушен знак Близнаци, където ще бъде до 16:34 часа на 28 септември. На този ден се заформя една уникална звездна конфигурация, която изобщо не е за изпускане. Луната образува голям въздушен тригон със Слънцето и Марс във Везни, както и със Сатурн във Водолей. Въздушните зодиакални знаци са известни със своите интелект, любопитство, блестящи идеи и общителност. Затова и на този ден ще изпитваме силно желание да общуваме, да обменяме мисли и информация, да придобиваме знания, да пътуваме, спортуваме, забавляваме. Нуждаем се от разнообразие. Повечето хора ще чувстват прилив на енергия, ще са жизнерадостни и оптимистично настроени. Ще съумяваме лесно да се адаптираме в различни ситуации, но може и на моменти да говорим твърде много, да сме непостоянни, а някои – дори лицемерни. Денят е изключително благоприятен за учене, четене, писане, срещи с приятели и роднини, семейни тържества, посещение на културни мероприятия и семинари, рали състезания или изложби на автомобили, покупка на книги и всякакви други приятни занимания според интересите ви. На този ден планетата Меркурий се подготвя за своето ретроградно движение и е стационарен - започва да забавя движението си. За неговото ретроградно движение съм написала отделна и подробна статия, която можете да прочетете в раздел „Астрология“ на https://lupa.bg.

Неделният ден ще бъде най-позитивен и наситен с приятни преживявания за родените под знаците и най-вече през първа декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей, както и за онези представители на знака Близнаци, чието рождено Слънце в хороскопа е добре аспектирано с хармонични аспекти към другите планети.

Ще се чувствате изключително въодушевени, ентусиазирани, забавни и контактни. Мисълта ви е логична, реакциите ви са бързи, лесно усвоявате всяка информация. Чудесен ден за нови запознанства. Тези, които се родят на този ден, ще са интелигентни, динамични, бързи, общителни, дипломатични и със силно чувство за справедливост (Слънце и Марс във Везни) личности. С такъв „подарък“ от съдбата ще имат голям късмет в живота си. Въпреки, че е почивен ден, това е един изключителен ден за науката и техниката. Може да чуем за нови научни разработки и открития в световен план (макар и в следващ ден). Луната в Близнаци не образува на този ден предизвикателни неблагоприятни аспекти, но нейната позиция по знак е в по-неблагоприятен аспект към Слънцето на родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци (само тези, чието Слънце е неблагоприятно аспектирано в рождения хороскоп), Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и към Слънцето на родените през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Възможно е да се чувствате емоционално напрегнати, да се чувствате объркани на моменти, с променливо настроение и непостоянни в мислите и желанията си. Някои от вас може да имат усещане за липса на енергия или мотивация. Предпазвайте се от конфликти с околните. Бъдете по-постоянни, не бързайте в действията си и не рискувайте. Бъдете здрави!