Най-точният хороскоп за 28 март

Актуални новини
08:00 - 28 Март 2021
3577
Най-точният хороскоп за 28 март

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 28 март, в часовете от 03:48 до 08:22, Луната в Дева е „без курс“. Не забравяйте, че на този ден в 03:00 часа трябва да преместим стрелките на часовниците си с 1 час напред – преминаваме към лятно часово време. Избягвайте пътувания на дълъг път в посочения интервал от време, а ако е наложително, тогава бъдете по-предпазливи за обърквания и грешки, поради разсеяност. Същото важи и за работещите нощна смяна. В 08:23 часа Луната преминава във въздушния знак Везни, където ще бъде до 08:33 часа на 30 март.

През следващите два дни Луната във Везни ще повиши желанието ни за любов, хармония и споделяне.

В такива дни общуваме по-леко, но избирателно. Търсим компанията на хора със сходни на нашите ценности и социален статус. Стремим се към баланс във всичко и поради страх от „разклащане на везните ни“ в една или в друга посока ставаме по-колебливи при взимането на решения и в действията си. Но не се заблуждавайте, Везните не са страхливи – това е кардинален знак. За тях сигурността, хармонията и справедливостта на по-важни понякога дори от любовта. И не защото любовта не е на първо място за тях, а по-скоро поради факта, че никога не биха навредили или наранили умишлено на близък човек…..още по-малко партньора си. След практичната и до някъде монотонна енергия на Луната в Дева, Луната във Везни в неделя и понеделник ни зарежда с желанието за топлота, любов, красота, единство и хармония в отношенията. Стремим се да изглеждаме красиви, с добри обноски и поведение. Привлича ни всичко красиво и стойностно. Склонни сме към повече компромиси, само и само да има мир и любов. Все пак това е въздушен, мисловен знак. Няма да взимаме емоционално решенията си, а ще обмисляме добре.

В 21:48 часа на 28 март е Пълнолуние на 8-9 градуса във Везни. Енергията и емоциите ни са в своя максимум. Добър ден за провеждане на лунната диета, за творчески занимания, за всякакви забавления и развлечения, за интимни срещи и разходки на чист въздух. Денят, както и цялата следваща седмица, се очертават по-благоприятни и успешни за родените предимно през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Луната е в хармоничен аспект с Марс в Близнаци и със Сатурн във Водолей, образувайки голям въздушен тригон.

Тези звездни разположения ще ви подкрепят в бизнеса и кариерата, в борбата срещу конкуренти и ще носят добри възможности за намиране на алтернативи за справянето с някои проблеми. Както самия ден, така и през цялата следваща седмица, по-внимателни в поведението и решенията си трябва да бъдат родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. При Пълнолуние във Везни сме настроени по-романтично и насочени социално. Венера, която управлява знака Везни, е в точен съвпад със Слънцето в Овен. Тя не е добре разположена в този знак и е „изгорена“ от Слънцето. През следващите 7 дни тази Венера ще се проявява по-неблагоприятно по отношение на финансовите въпроси, партньорските и дипломатически отношения. Съществува предпоставка в личен план при уязвимите знаци за загуба на пари / собственост, конфликти в партньорствата, юридически проблеми. Но тъй като Венера е в хармоничен аспект със своя планетен управител Марс, то възможности за справяне с различни проблеми ще има. Важното е да не се действа нападателно и да се подхожда егоистично. Венера в Овен е страстна, но и ревнива. Онези от нас, които съумеят да използват конструктивно марсовата енергия на Венера в Овен, особено в борбата за справедливост и законност, ще се радват на успехи и много страстни мигове в любовта. А ключът към успеха е сътрудничеството и законността. Бъдете здрави!