Най-точният хороскоп за 31 август

Астро
06:51 - 31 Август 2022
4304
Най-точният хороскоп за 31 август

В последния ден на месец август Луната за пореден ден е в знака Везни и отново поставя акцент върху важните за обществото въпроси и намирането на компромисни решения, балансът във всичко, сътрудничеството, изкуството, справедливостта и законността. През първата половина на деня Луната все още е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей, а образува такъв и с Венера в Лъв.

Но образува и дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. Звездите благоприятстват разрешаването на някои финансови и юридически въпроси, взаимодействието с / между институции, с висшестоящи лица и партньори (или опоненти), за организация и планиране на бъдещи дейности. Квадратурата между Луната и Плутон ще внесе, разбира се, напрежение и може да повиши твърде много желанието при някои хора на всяка цена и с всякакви средства да постигат желаното.

По-уязвими днес са родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Препоръчително е нито да се поддавате на манипулиране и натиск, нито самите вие да използвате подобен подход в отношенията с хората. За вас денят не е подходящ за рисковани действия, големи капиталовложения, изясняване на взаимоотношения, както и за тежко физическо или емоционално натоварване.

Предпазвайте се от травми, неприятности (особено с властта – Везни = Темида) и инциденти. Плутон повишава опасността от взривове, пропадане в шахти / пропасти, дълбоки емоционални преживявания и изблик на емоции, склонност към насилие и т.н.

Денят е най-ефективен и на успехи могат да разчитат родените под знаците и особено през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Хармоничните аспекти на Луната, Венера и Сатурн внасят сериозен баланс във вас самите и в ежедневието ви. Имате шанс за високи постижения и резултати от работата ви, за обществени изяви и повишаване на авторитета ви, за по-топли взаимоотношения с хората от обкръжението ви и с любимите ви хора.

За вас денят е благоприятен за социални контакти, уреждане на финансови въпроси, разрешаване на съдебни спорове, бизнес и дипломатически преговори, романтични срещи, срещи и купони с приятели. От 13:43 до 20:11 часа българско време Луната вече е „без курс“. Всичко важно трябва да приключи като действие до 13:42 часа. След това трябва да се вършат само довършителни действия и рутинна работа.

В този интервал от часове не е подходящо да се взимат решения за бъдещето, да се стартират нови начинания, да се подписват договори и други важни действия, от които се очаква да имат в бъдещ план развитие и успех. В 20:12 часа българско време Луната преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 01:39 часа на 3 септември. При Луна в Скорпион сме силно мотивирани и волеви, интуитивни, недоверчиви, потайни и мнителни. Стремим се да изследваме и проникваме в дълбочината на проблемите, да владеем ситуацията и контролираме хората. Привлича ни всичко мистично, трудно приемаме чужди правила и сме склонни да налагаме свои.

Преживяванията са много интензивни, чувствата дълбоки и страстни - сексуалността е повишена.

При Скорпион средни положения няма, затова трябва да се предпазваме от крайности в реакциите и действията през следващите дни, най-вече на 1 и 2 септември, когато аспектите на Луната с другите планети са твърде неблагоприятни. Във вечерните часове на 31 август по-уединени или в много хармонично обкръжение трябва да бъдат родените през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, защото са по-уязвими тогава. Бъдете здрави!