Най -точният хороскоп за 4 февруари

Астро
06:19 - 04 Февруари 2022
3193
Най-точният хороскоп за 4 февруари

На 4 февруари Луната отново е в знака Риби. В сутрешните часове до 11:40 часа тя е в хармонични аспекти с Меркурий и Плутон в Козирог.

Използвайте часовете преди 11:40 за уреждане на документи, изразяване на мнение, даване на отчети, провеждане на срещи и разговори, взимане на решения и други по-важни неща. В часовете от 11:41 до 16:56 часа българско време Луната е „без курс“. В този интервал от време не е подходящо да се извършва нищо важно, което очаквате да се развие успешно в бъдещ план.

Това време е подходящо единствено за довършване на задачи и за рутинни дейности. Концентрацията ни е понижена, склонни сме към забравяне, объркване и допускане на грешки. А като прибавим и факта, че Луната е в знак Риби, тази тенденция се удвоява, защото сме по-меланхолични, не сме активни и инициативни. Повишен е интересът ни към тайни и невидими за очите неща. В часовете до 16:56 Луната в Риби е с по-позитивно влияние в емоционално отношение за родените през трета декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Тя ви дава възможност да усещате интуитивно как и кога да кажете нещо или да действате, на кого можете да се доверите и да се предпазвате от неприятности.

Тази част от деня е неблагоприятна предимно за родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада.

Някои от вас може да се чувстват много несигурни и объркани, да правят неправилни преценки в определени ситуации, да се изказват „неподготвени“ и да допускат сериозни грешки, които да предизвикат бъдещи неприятности.

В 16:57 часа Луната навлиза в огнения марсов знак Овен, където ще бъде до 00:52 часа на 7 февруари. През следващите два и половина дни емоциите ще се нагорещят, ще бъдем много по-енергични, активни и инициативни. Ще сме директни в общуването, а на моменти и твърде напористи. Ще сме по-нетърпеливи, прибързани в решенията и действията.

Рутината ни отблъсква и натоварва емоционално. Искаме всичко да става бързо, да ни е интересно, да има вълнение. Трудно приемаме нареждания от някого. Следващите дни са подходящи за решаване на кризисни ситуации и поставяне на краткосрочни цели. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат въпроси, свързани с военните дела, с работата на полицията / пожарната, прокуратурата, спорта, престъпността, всякакви спешни и неотложни въпроси, които не търпят отлагане.

В късните часове на деня и през нощта срещу 5 февруари Луната в Овен образува предизвикателен неблагоприятен аспект със своя управител Марс – планетата на агресията, инцидентите, пожарите и войните.

Тази част от деня е неблагоприятна за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, както и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Ще се чувствате превъзбудени емоционално, лесно ще ви предизвикват и има опасност да реагирате по-нападателно, да вършите прибързани действия и да рискувате необмислено. Бъдете по-търпеливи и сдържани. Предпазвайте се от травми и инциденти. Звездите създават предпоставка в световен план за пожари, експлозии, конфликти, протести, сбивания и травми, за всякакви инциденти.

Луната в Овен е с по-благоприятно влияние за родените под знаците и най-вече през първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Вие ще използвате много по-конструктивно огнената енергия и ще печелите лесно признание и уважение. Действията ви ще се увенчават с успехи. Ще се чувствате ентусиазирани и енергични. За вас денят е много добър за физическа активност и спорт, изяви в обществото, пътувания, забавления и интимни срещи. Бъдете здрави!