Най-точният хороскоп за 4 септември

Астро
07:15 - 04 Септември 2022
4627
Най-точният хороскоп за 4 септември

На 4 септември Луната продължава транзита си през знака Стрелец, която бележи неделния ден като пореден ден подходящ за приключения, пътешествия и забавления. Заредени сме с енергия, оптимизъм и вяра. Не сме настроени за дълбоки преживявания и натоварващи разговори. Свободата и приятелите днес са по-важни за нас – нуждаем се от позитивни емоции и предизвикателства.

Чувствата си изразяваме спонтанно, без задръжки. Повишено е желанието ни за нови знания и общуване, трудно се задържаме на едно място и влагаме много жар във всичко, което правим и казваме. Стрелецът, въпреки че е управляван от планетата на късмета Юпитер, много често под нейното силно влияние става свръхактивен, прекалено оптимистично настроен и склонен към риск. А това може да бъде опасно и да доведе до инциденти. Затова днес е важно да бъдем по-умерени във всичко.

Луната днес образува хармонични аспекти първо със Сатурн във Водолей, а по-късно и с Венера в Лъв. Но, както почти винаги, има и дисхармоничен аспект с Нептун в Риби. Денят е благоприятен за семейни празници и срещи с близки хора, за забавления и интимни срещи, излети в планината и други развлечения на открито (през първата половина на деня).

Дисхармоничният аспект на Луната с Нептун е с по-неблагоприятно влияние върху психо-емоционалното състояние при някои хора – свръх чувствителност и емоционалност, объркване и нереалистично мислене.

В личен план в неделния ден са по-уязвими родените през втора (преди обяд) и особено през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Склонни сте към разсеяност, заблуди, илюзорно мислене и нереални мечти. Днес сте особено чувствителни и емоционални, затова гледайте по-реалистично на нещата и не позволявайте въображението да ви завладее, за да не изпитате разочарования.

Интуицията може днес да ви подведе, затова не разчитайте много на нея. Бъдете особено внимателни, ако шофирате. Звездите повишават опасността от инциденти поради разсеяност и грешни преценки. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици. А и тяхната употреба ще ви се отрази зле на реакциите и емоциите. Предпазвайте се от интриги, измами и кражби. В здравословен план са уязвими черният дроб, кръвообращението и психиката.

Възможни са също интоксикации, алергични прояви, газови експлозии, пожари и други. Спортуващите да не натоварват днес прекалено мускулите на бедрата.

Неделният ден е много по-обещаващ и наситен с позитивни преживявания, поради положителния заряд от аспекта на Луната със Сатурн и Венера за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Чудесен ден за вас за интимни срещи, срещи и забавления с приятели или роднини, излети сред природата, творчески занимания, всякакви развлечения според желанията, семейни празници и други поводи за радост. Отношенията ви с любимите, семейството и децата ще са топли, преживяванията вълнуващи и незабравими. Бъдете здрави!