Най-точният хороскоп за 5 февруари

Астро
07:09 - 05 Февруари 2022
2049
Най-точният хороскоп за 5 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 5 февруари Луната продължава транзита си през огнения знак Овен. В съботния ден сме настроени авантюристично. Нуждаем се от развлечения и забавления. Вълнува ни всичко ново и интересно. Изпълнени сме с ентусиазъм и нагласата ни е позитивна. Луната в сутрешните часове все още е в неблагоприятен аспект с Марс в Козирог, а в ранния следобед активира такъв аспект и с Венера в Козирог.

Добрата новина е, че има и хармонични аспекти на Луната към Слънцето и Сатурн във Водолей. Този ден е благоприятен за спорт, излети в планината, пътувания и срещи с роднини или приятели, интелектуални и творчески занимания, за малки ремонтни дейности в дома и други. Денят е по-неблагоприятен за родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Днес препоръката на звездите е да бъдете по-внимателни в интимните и бизнес партньорства, с финансите и собствеността. В часовете до обяд бъдете по-предпазливи за инциденти и неприятности.

Ако няма да сте у дома през почивните дни вземете превантивни мерки срещу обири в дома. Възможни са кражби, финансови измами, загуба на пари или получаване на глоби от контролни органи. Не давайте поводи за ревност на своя партньор и проявявайте повече загриженост към него, за да избегнете конфликти. Съботният ден е по-позитивен и наситен с положителни емоции за родените под знаците и предимно през втора декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Чувствате прилив на енергия, стабилни сте физически и емоционално.

Взаимоотношенията с хората от обкръжението ви са топли, а интимните връзки – изпълнени със страст. При Луна в Овен са уязвими мозъчното кръвообращение и главата за травми. Дайте почивка на очите си от компютъра и на мозъка от мисловна дейност. Насладете се на хубавото време, макар и зимно. Организмът има нужда от кислород. Бъдете здрави!