Най-точният хороскоп за 6 февруари

Астро
07:10 - 06 Февруари 2022
2490
Най-точният хороскоп за 6 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

В неделния ден Луната все още е в знака Овен, като днес сякаш „по поръчка“ звездите ни поставят пред изпитания. Луната образува неблагоприятен аспект с Меркурий и Плутон в Козирог и това повишава опасността от сериозни транспортни инциденти, а точно днес много хора ще се връщат към домовете си от път. В емоционално отношение денят е наситен с повече напрежение. Много хора ще са склонни да реагират много по-агресивно и да предизвикват сериозни спорове. Тъй като Меркурий има връзка с младите хора, с документите и с общуването въобще, младите шофьори с бързите автомобили да бъдат най-внимателни на пътя.

Спазвайте правилата за движение, документите ви да са валидни, за да не ви глобяват по пътищата на страната. Контролът ще бъде засилен на този ден. Възможни са на места и задръствания по магистралите, което да изнерви шофьорите. Луната в Овен (огнен знак) сама по себе си носи опасност от пожари и експлозии, а с тези предизвикателни аспекти към Меркурий и Плутон – още повече.

Този ден може да бъде по-наситен с предизвикателства за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Днес не предприемайте каквито и да било прибързани и рисковани действия.

Младите хора най-вече, шофьорите по пътищата, любителите на зимните спортове и планините днес да бъдат по-внимателни. Възможни са спорове и неприятни моменти, травми на главата или крайниците, както и счупвания. А може да има и падане на лавини поради затоплянето на времето. Бъдете разумни. При някои от вас може да се появи главоболие, а при други – хипертонични кризи. Да не се прекалява с алкохола. Подсигурете си повече спокойствие и приятна, добре позната компания. Луната в Овен е добре разположена към Слънцето на родените през трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

При вас слънчево-лунната енергия ще взаимодейства по-хармонично и ще се чувствате в добро настроение, ентусиазирани и динамични. Вероятността за спорове или неприятни преживявания е нулева, стига да нямате друга рождена планета или Асцендент в последните пет градуса на знаците Овен, Рак, Везни или Козирог. От 19:21 часа българско време до 00:52 часа на 7 февруари Луната е „без курс“. Бъдете здрави!