Най-точният хороскоп за 7 август

Астро
06:51 - 07 Август 2022
2209
Най-точният хороскоп за 7 август

Днес Луната преминава през знака Стрелец, където ще бъде до 21:39 часа българско време на 8 август. Този зодиакален знак, управляван от Юпитер, никак не понижава желанията и страстите ни. Но той е много по-позитивно настроен, весел и идеалист за разлика от мрачния мнителен Скорпион.

Освен това Стрелец е подвижен знак, по-адаптивен и широко скроен, със силна вяра в доброто, открит и честен с хората. Затова и през следващите два дни Луната в Стрелец ще оказва много по-позитивно влияние, макар и не за всички. Но днес имаме още един прекрасен ден с много добри звездни разположения – Луната е в хармоничен аспект с Юпитер в Овен, а по-късно през деня и със Слънцето в Лъв.

Единствено в сутрешните часове Луната все още е в дисхармоничен аспект с Меркурий в Дева, затова е добре да се избягва пътуване на дълъг път тогава – повишена е опасността от пътно-транспортни инциденти, неприятности с документи и спорове. Стрелецът по принцип е знак, който се нуждае от повече свобода, има силно чувство за справедливост, жаден е за нови знания и далечни хоризонти.

Стреми се да бъде модел за подражание на другите и да бъде уважаван. Денят е благоприятен за обучение, контакти с хора зад границата, пътувания, провеждане и посещение на концерти, за всякакви забавления и обществени контакти.

Препоръчително е да не се прекалява абсолютно в нищо, включително и с алкохол. Уязвим е черният дроб и кръвообращението. В световен план е повишена опасността от пожари и експлозии. Не палете огън в гората.

Неделният ден е най-положителен и наситен с приятни преживявания за родените под знаците и най-вече през втора декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. Стабилни сте емоционално и физически, заредени с много енергия и вдъхновение. Настроени сте за купони и забавления.

За вас денят е много добър за семейни тържества, спорт, излети сред природата, творчески дейности, духовни занимания, за посещение на църкви / манастири и на всякакви места за развлечение или придобиване на знания. С лекота ще общувате с хората. Ще се радвате на чудесни моменти с близките си, на много страст и топлота в интимните отношения.

Луната в Стрелец и особено през първата половина на деня, когато все още е в предизвикателен аспект с Меркурий, може да се отрази по-неблагоприятно в емоционален план на родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същите две декади.

Избягвайте пътуване през първата половина на деня, но ако е наложително, проверете дали не сте забравили важен документ / багаж и дали е в изправност автомобила ви – светлини, кабели, бензинова помпа, маркучи, ремък и т.н.

В емоционално отношение някои от вас ще чувстват силно напрежение, невъздържаност и са възможни по-остри спорове, грешни преценки и неправилни решения. Не си разваляйте деня с големи изисквания към околните. Не предприемайте и рисковани действия. Бъдете здрави!