Най -точният хороскоп за 7 февруари

Астро
06:35 - 07 Февруари 2022
2836
Най-точният хороскоп за 7 февруари

В първия работен ден на новата седмица, 7 февруари, Луната преминава вече през земния знак Телец, където ще бъде до 12:27 часа на 9 февруари. През следващите два и половина дни ще се нуждаем от емоционална и финансова стабилност, затова ще работим упорито, за да го постигнем.

А няма да ни липсва и усет да печелим по-добре. Така ще се чувстваме по-уверени в себе си и по-защитени. Луната в Телец внася повече топлота в отношенията ни с хората. Привличат ни красивите и стойностни неща. Дните са благоприятни за разрешаване на финансови въпроси, за бизнес и дипломатически преговори, за покупка на луксозни стоки и стоки за дома, за романтични срещи, творчески дейности, посещение на обществени и културни мероприятия.

Луната на 7 февруари е в хармоничен аспект първо с Юпитер в Риби, а след това с Венера и Марс в Козирог. Звездите днес са много щедри и дават възможност някои от представителите на Зодиака да се радват на повече късмет, успех и растеж. В публичното пространство на дневен ред ще бъдат важни финансови, образователни, социални и законови въпроси, които имат шанс да бъдат разрешени успешно и в бъдещ план да дадат добри резултати.

При Луна в Телец е препоръчително да не се прекалява с количеството алкохол и храна, особено със сладките и тестени продукти.

Този ден ще бъде най-успешен и ползотворен за родените през първа декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте умерени, целеустремени, търпеливи, практични в решенията и действията си. Ще се чувствате обичани и ценени от своите близки и любими хора. Денят за вас е много добър за интимни срещи, разрешаване на юридически дела, пътувания, реклама, придобиване на нови знания, бизнес преговори със задгранични партньори, участие в изпити или конкурси, планиране и организиране на бъдещи събития и други.

Луната в Телец е с по-дисхармонично влияние на този ден за родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада – особено във вечерните часове и през нощта срещу 8 февруари, когато Луната съвпада с Уран и заедно образуват предизвикателен (неблагоприятен) аспект със Слънцето и Сатурн във Водолей. Уран ще засили емоционалното ви напрежение. Повишена е опасността от неочаквани конфликти, прояви на ревност, неприятни обрати и неочаквани събития. Проявявайте повече търпение и разбиране в отношенията.

Не предприемайте рисковани действия. Избягвайте пътуване на дълъг път през нощта. Бъдете внимателни при работа с ток и за пожари в дома. В световен план вечерните и нощни часове са доста критични и е повишена опасността от прояви на насилие, пожари, експлозии, земни трусове и други. Бъдете здрави!