Най- точният хороскоп за 8 август

Астро
06:29 - 08 Август 2022
2997
Най-точният хороскоп за 8 август

В първия работен ден на новата седмица Луната за пореден ден е в огнения знак Стрелец. Започваме седмицата с много енергия и ентусиазъм. Оптимизмът и вярата ни водят напред с надеждата за по-добри времена. Изпитваме необходимост да се докажем, да споделяме идеите и знанията си.

Проявяваме щедрост и насърчаваме хората, за да дадат най-доброто от себе си. Днес Луната образува дисхармоничен аспект с Нептун в Риби, а те могат да се отразят по-неблагоприятно в личен план при някои хора. Създават предпоставка за повишена чувствителност, емоционална нестабилност и объркване, понижена концентрация.

В публичното пространство ще се вихрят интриги и конфликти, ще излизат наяве крити до момента тайни и машинации. Възможни са също хакерски атаки, инциденти във вода или с влакове, стрелби, пожари и газови експлозии, измами и кражби.

Препоръчително е да овладяваме доколкото можем оптимизма си, за да не допускаме съществени грешки и да не игнорираме важни детайли, т.е. да не сме свръх оптимистични и самоуверени.

Денят е подходящ за разрешаване на проблеми, свързани с вносът и износът, етнически и социално-здравни въпроси, за творческа работа, разкриване на мистерии и престъпления, подпомагане на болни и социално слаби хора. От 13:30 до 21:39 часа българско време Луната е „без курс“. В този интервал от време тя не образува главни аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. По-важните задачи и действия свършете до 13:30 ч., а след това довършвайте и вършете само рутинни дейности.

В личен план денят е по-успешен и ефективен за родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. През първата половина на деня Луната е в хармоничен аспект със Сатурн във Водолей. Съчетавате умело ентусиазма си с добра организация, изпълнителност и чувство за отговорност.

Денят е добър за вас за повишаване на авторитета, за преговори със задгранични партньори, пътувания, взаимодействие с институции и висшестоящи лица, за организиране и планиране на дългосрочни мащабни цели и проекти, за преподаване и обучение, разрешаване на юридически въпроси, инвестиция в дълготрайни материални активи, творческа работа и т.н. Дисхармоничният аспект на Луната с Нептун изискват по-сериозно отношение към хората и ангажиментите от родените през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, както и от Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада.

Не се доверявайте прекалено на хората и не споделяйте.

Бъдете по-концентрирани и отговорни в работата. Днес сте склонни да реагирате доста по-директно и емоционално, рискувайки да си създадете неприятни емоции. А някои дори може да проявяват известна несериозност и безотговорност. Предпазвайте се от инфекции, хранителни и други интоксикации, при работа с избухливи и запалими вещества, за грешки и инциденти поради разсеяност, интриги, измами и кражби, както и при къпане във вода. Бъдете здрави!