Най- точният хороскоп за 8 февруари

Астро
07:00 - 08 Февруари 2022
3006
Най-точният хороскоп за 8 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 8 февруари Луната продължава транзита си през знака Телец. Този ден се очертава по-напрегнат и конфликтен, особено през първата половина на деня, тъй като Луната все още е в предизвикателен аспект заедно с Уран към Слънцето и Сатурн. Тази част от деня не е благоприятна за взаимодействие с институции и висшестоящи лица, за важни и рисковани действия.

Доста трудно ще се постигат желаните резултати и напрежението ще е повишено. По-често ще възникват обрати и конфликти в политическите среди и в обществото като цяло. В световен план звездите създават опасност за технически аварии, прекъсвания на електричеството в някои райони, инциденти в планини, срутване на земни маси, авиационни катастрофи и аварии, напрежение между държави и т.н. През втората половина на деня Луната активира хармонични аспекти с Нептун в Риби, с Меркурий и Плутон в Козирог.

Те благоприятстват писането и изразяването на мнение, уреждането на документи, търговските сделки, разрешаването на финансови въпроси, подписването на договори, творческата дейност, духовните занимания и други.

Този ден е по-благоприятен и спокоен за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Интуицията и въображението ви са засилени. Мислите аналитично и прагматично, взимате решенията си разумно. Добър ден за творчески занимания, разкриване на тайни, разрешаване на документални и търговски въпроси, подписване на договори, покупка и уреждане на имущество, мебели за дома и други стойностни неща, за духовни практики, срещи с приятели и роднини, за всякакви развлечения и забавления.

Този ден може да бъде по-напрегнат емоционално за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади. Възможни са неочаквани обрати и трудности, спорове и конфликти, загуба на пари и други ценности, травми или инциденти, хипертонични кризи.

Най-внимателни трябва да бъдат работещите на строителни обекти, с електричество, с чужди пари, в планините и други по-рискови професии. Избягвайте през първата половина на деня пътувания на дълъг път и със самолет. Денят не е благоприятен за операции на долната челюст и гърлото, за вадене на долни зъби. Бъдете здрави!