Най- точният хороскоп за 9 февруари

Астро
06:27 - 09 Февруари 2022
3089
Най- точният хороскоп за 9 февруари

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната. 

На 9 февруари Луната все още е в знака Телец, като в часовете от 06:48 до 12:27 тя е „без курс“ - не образува мажорни (главни) аспекти с останалите планети и се подготвя за смяна на знака. Това прави първата половина от деня неблагоприятна за важни преговори, решения, подписване на договори, нови начинания и всякакви други важни действия, които очакваме да имат успех и да се развият / разраснат в бъдещето.

Този интервал от часове е подходящ само за довършване на започнати действия, за рутинната ни ежедневна работа и за всякакви дейности, които не изискват сериозна концентрация. При Луна „без курс“ сме с понижена концентрация, склонни сме към обърквания и грешки. Тази част от деня е по-ползотворна за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната в Телец ще е с по-неблагоприятно влияние върху физическото и емоционално състояние при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от трета декада.

Вие трябва да сте по-предпазливи през първата половина на деня в действията си, за да не допускате грешки и да възникнат някакви неприятности или конфликти с околните.

В 12:28 часа българско време Луната преминава във въздушния знак Близнаци, където ще бъде до 01:26 часа на 12 февруари. През следващите два дни се активират всякакви меркуриеви теми в публичното пространство – обмен на информация, комуникации, преговори, образование, транспорт, технологии и т.н.

Появяват се нови идеи и възможности за разрешаване на важни въпроси, засилва се желанието за разговори, придобиване на знания, забавления и срещи с хора със сродни на нашите интереси. През втората половина на деня Луната в Близнаци образува неблагоприятен аспект квадратура с Юпитер. Някои хора ще са склонни да реагират доста по-емоционално, да нарушават определени правила и закони, да рискуват. Тази част от деня е по-дисхармонична в емоционален аспект за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

Бъдете по-постоянни в решенията и действията си, предпазвайте се от интриги, спазвайте законите и не рискувайте. В световен план е повишена опасността от технически аварии, влакови инциденти, пътнотранспортни произшествия поради шофиране с висока скорост, пожари и други. Луната в Близнаци е с много по-положително влияние за родените предимно през първа декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Ще общувате с лекота, позитивно настроени и въодушевени. Чудесен ден за интелектуални занимания и обучение, за изразяване на мнение, за развлечения с приятели и разходки на чист въздух. Бъдете здрави!